Cannabis Cup 2007 se povedl!

Cannabis Cup 2007 se povedl!

Cannabis Cup 2007 se povedl!

Je jedna hodina po půlnoci, Nový rok. Přestože nejsem člen poroty, jen tiskový mluvčí veverky Huli, který třídí fotky a vyhazuje ty vyloženě špatné, mohu už nyní napsat tuto radostnou zprávu: Cup se letos opravdu povedl! Děkujeme všem soutěžícím a slibujeme, že v Reflexu číslo 4 naleznete opravdu luxusní fotky.


Třídím těsně po uzavření hlasování fotky do finále a vidím, že porota bude mít letos opravdu nelehkou práci. Na vysokou úroveň fotek i kytek jsme zvyklí už z let minulých, ale to, co letos naleznete na serveru cannabiscup.cz, lze bez uzardění nazvat chloubou našeho pěstitelství. To mluvím o kategoriích indoor a outdoor. V kategorii krásno a ikebana zase naleznete řadu tak kvalitních uměleckých kompozic, zátiší, přesněji záhaší, že by se za ně nemuselo stydět ani Czech Press Photo.

I když Cup letos nepříznivě poznamenal jeho bojkot nejen ze strany majitele serveru grower.cz pana Minxe, ale bohužel i řady uživatelů serveru grower.cz, kteří v minulosti patřili ke špičkám soutěže. Cup se, jak vidno, obešel i bez nich, ale pro příští roky bych byl rád, kdyby se naší soutěže zúčastnili bez ohledu na svůj názor na moji osobu. Jde o společnou věc - o konopí.
Nemám k dispozici ani jednoho z porotců, přesto však tento text, tuto tiskovou zprávu o uzavření příjmu fotek do Reflex Cannabis Cupu 2007, musím doprovodit některou z fotografií, které do soutěže přišly.
Jak vybrat? Jednoduše, jsem tiskový mluvčí veverky Huli, a tak jsem pro podobné případy vybaven pravomocí hodit si oříškem. Padl na fotku, kterou zde vidíte.


Související články:

J. X. Doležal: HLEDÁM VYHULENÉHO PROGRAMÁTORA... (27. 12. 2007)
J. X. Doležal: CHTĚLI UKRÁST CANNABIS CUP? (23. 12. 2007)
J. X. Doležal: REFLEX CANNABIS CUP JE OPĚT TADY! (13. 12. 2007)