Hledám vyhuleného programátora...

Hledám vyhuleného programátora...

Hledám vyhuleného programátora...

Máte kladný vztah ke konopí, umíte programovat náročné webové servery a překypujete altruismem a enthusiasmem? Tak to hledám právě Vás! Hledá se zručný programátor ochotný pracovat jeden den zadarmo za hřejivý pocit, že přispěl k myšlence dekriminalizace a legalizace marihuany.


Jak laskavý čtenář jistě zaznamenal, pořádám v Reflexu soutěž o nejkrásnější rostlinu konopí, Reflex Cannabis Cup.

Reflex soutěži věnuje značnou tiskovou pozornost, většinou šestistranu při vyhlášení výsledků a titulní stranu. To již čtvrtým rokem. Takže chtít více od redakce není příliš možné. Proto jsem od samého počátku soutěže tisíc věcí, které jsou potřeba k jejímu zdárnému průběhu, včetně serveru cannabiscup.cz, dělal s kamarády zadarmo. Za pořádání celé soutěže totiž nemám nic, jen standardní honorář za text článku o ní, jaký bych dostal za text jakéhokoliv jiného článku. Beru to jako nutnou daň tomu, že soutěží přispívám k legalizaci, a nereptám. Myslím si totiž, že podobné soutěže by si subkultura opravdu měla zařídit svépomocí a nekomerčně.
Vadou všech projektů založených na altruismu je, že časem odpadávají lidé. A tak nám letos odpadl programátor, který loni a letos zajišťoval naprogramování a provoz serveru. Děkuji mu tímto za vše, co pro Cup udělal, přeju mu hodně úspěchů do dalšího profesního života, leč jsem, tedy Cup je, bez programátora.
Proto hledám člověka, který je ochoten zadarmo, pouze za ten hřejivý pocit, že přispěl ke Cannabis Cupu a k legalizaci, naprogramovat prezentační server Cannabis Cupu na příští roky, a pak mi kód věnovat. Je potřeba PHP, ale pokud odhaduji správně, je úkol zvládnutelný i pro zdatného čtrnáctiletého. Najde se nějaký vyhulený altruista, nebo už všichni vymřeli? Pokud ano, nechť píše na dolezal@reflex.cz. Platit to ze svého, jako platím doménu, se mi nechce, takže fakt zadarmo!!!