Náckové a vyšší princip mravní

Náckové a vyšší princip mravní

Náckové a vyšší princip mravní

Jak mne upozornil laskavý čtenář, kterému tímto děkuji, na serveru odpor.org se objevil článek, který mi vyhrožuje trestním oznámením. Jeho autorem je známý nácek Petr Kalinovský - ten, co dostal o výročí křišťálové noci přes hubu.


Když jsem dokončoval článek My s hvězdou (vyšel v Reflexu č. 46/2007) o tom, jak široká veřejnost zabránila náckům pochodovat o výročí křišťálové noci židovským městem, netušil jsem, jak velký bude mít tento text úspěch. Nyní se ukazuje, že tnul do živého - náckové na mne podle jejich serveru podávají trestní oznámení!
Na serveru odpor.ogr publikoval známý pražský neonacista Petr Kalinovský článek „Trestní oznámení na identifikovatelného pachatele“. V textu se uvádí, že jsem se dopustil schvalování trestného činu jeho zbití... Výslovně autor na mou adresu říká: „K bližší identifikaci: tento Žid pravděpodobně svou přítomností v místě bydliště oblažuje katastrální území Prahy 6. Dle mého názoru se trestného činu měl dopustit článkem „My s hvězdou“, vydaném dne 15. 11. 2007 v prožidovské tiskovině Reflex. ... Trestní oznámení podávám pro jednoznačné vyznění pamfletu, kde je opěvováno mé napadení.&#8220
Jak jsem ověřil telefonicky, podle čísla zveřejněného monitoringem Antifašistické akce, pan Kalinovský své rasistické výpady na mou adresu myslí vážně.
Kdyby pan Kalinovský trochu četl protifašistickou literaturu, věděl by dávno, že z hlediska vyššího principu mravního vražda na tyranu není zločinem. Stejně tak z hlediska vyššího principu mravního není zločinem zbít nácka, který střílí z pistole do davu antifašistů. Proto schvaluji jak atentát na Heydricha, tak napadení nácka Kalinovského, a dále je do budoucnosti schvalovat a opěvovat budu.