Paroubek ocelových nervů

Paroubek ocelových nervů

Paroubek ocelových nervů

Je až dojemné, s jakou nedovedností naši politici, jsou-li při něčem přistiženi, lžou. Občan by předpokládal, že dobře lhát je základní dovedností politika, při bližším zkoumání však zjistíme, že dokonce i bývalý premiér lže hloupě jako školák!


Novináři z MF DNES, České televize a Blesku sledovali auto, kterým jel Jiří Paroubek na svou svatbu, a zjistili hned několik zajímavých skutečností. Paroubkův řidič jednak předjížděl na dvojité plné čáře stylem opravdového prasete za volantem, druhak chvílemi dosahoval rychlosti až dvě stě kilometrů v hodině.
Paroubek neřídil, ale postavil se za svého řidiče stylem vyvolávajícím pochyby o tom, zda mluví střízlivý. Vysvětlil totiž veřejnosti, že většinu cesty na svou svatbu - prospal... Je mužem ocelových nervů, a dokonce i cestou na druhou svatbu si dokáže hodit šlofíka! Neobratnost takové výmluvy je až groteskní. Bývalý předseda vlády naprosto selhal v základní politické dovednosti vymyslet si přijatelnou a uvěřitelnou výmluvu. Věřím, že mu to voliči spočítají - vždyť správný sociální demokrat by měl umět lhát první ligu!