A jak se maj´ fotbalisti bavit?

Naprostou krizi našich medií a vůbec doby, která především prahne po idiotických novinkách a škandálech, se naplno ukázala v cause prostikurev na pokoji našich fotbalistů. Media nás od momentu, kdy na jejich večírek pronikla novinářka nápaditě převlečená za povětrnou ženštinu, přesvědčují, že sex fotbalisty s prostitutkou je důležitější než válka v Iráku!

Mediální bublina je vytvořena kolem události, jejíž tělo či skutková podstata jsou až neuvěřitelně banální a očekávatelné. Kluci, co hrají dobře fotbal a dotáhli to až do národního mužstva, prohráli s Německem. Inu, stane se, sport je sport. A pak si, aby na tu potupu na hřišti zapomněli, udělali na pokoji jednoho z nich mejdan. Když se ožrali, zavolali si prostikurvy, aby měl večírek říz, jaký fotbalisté potřebují. Jedna z prostitutek ukázala, že skutečný kurvy jsou především novináři, neboť nikomu nedala a naopak odešla do rodné redakce, která ji na tuto investigaci vyslala, záležitost prásknout do medií.
Nevím, jak si ono děvče a pak všichni kolegové, kteří o „události“ překvapeně a pohoršeně psali a vysílali, představovali, že se špičkoví fotbalisté na pokoji po zápase baví? Snad četbou latinské poezie, a až se tím opravdu rozjedou, tak si nechají autem přivézt faráře, aby měli v té latině s kým o něčem hodnotném pokecat? Já osobně jsem naopak byl po zveřejnění průběhu večírku překvapen, že si fotbalisté nechali holky přivézt až k ránu.
Mediální krize však může být k něčemu dobrá. Moje želvy snad budou klást vajíčka! Díky úplně nesmyslné „fotbalistické“ cause doufám, že jako skutečnou událost noviny rozmáznou i to, až mi začnou snášet.