Fukanýři aneb v palbě deprivantů

Vždy mě zajímá, kdo a proč se realizuje psaním sprostých flameware a nejrůznějších útoků proti mé osobě na Síti. Velmi často to bývají lidé, které jsem v životě neviděl, a tak jsou jejich motivy záhadou. Čtenář mě dnes upozornil na další z hanopisů, který mě na Internetu haní. Na rozdíl od jiných, je u autora motiv zřejmý...

...
Pan František Fuka, provozovatel serveru fuxoft.cz, ve svém blogu velmi pohoršeně protestuje, že jsem na podzim poslal pozvánku na křest své knihy o Burkině Faso kromě jiných novinářů i do redakce Kompostu, kde se Fuka angažoval. Pohnutky rozhořčení autor neuvádí, jen se prostě rozčiluje a nadává, že dostal mailem pozvánku.
Jeho příspěvek je v podstatě standardní internetový hlen a není proč se nad ním pozastavovat, Fuka však veřejnosti na svém serveru jasně demonstruje, proč se vlastně takovou činností, jako je psaní bizarních hanopisů na mou osobu zabývá. Jeho frustrace je pochopitelná, omluvitelná a soucit vzbuzující - nadáváním si totiž Fuka kompenzuje sexuální deprivaci.
Když zabloudíme na jeho web fuxoft.cz, nacházíme dojemné: Jméno: František Fuka. Stav: Svobodný. Nezadané dámy prosím čtěte zde! A upozornění na pár fotografií, kde to Fukovi skutečně sluší - například na fotografii zveřejněné na flickru, kde s Tomášem Baldýnským napodobují Borata, protože je samotné už nic nenapadá:

Dále se dočítáme: "Buď zdráva, dívko! (Promiň, že ti tykám, když ani nevím, kolik ti je a jestli se někdy skamarádíme, ale na Internetu se to tak dělává.). Pokud ti tedy připadá, že jsi naladěná na podobnou vlnu jako já a pokud tě neodradí moje fotky, tak mi pošli na seznamka@fuxoft.cz svou nejhezčí a svou nejhnusnější aktuální fotku a něco o sobě. ... Připadá ti celý tenhle nápad jako nesmysl, který nemůže fungovat? Mně vlastně taky, ale když to nezkusím, jistý si nebudu." A tak se na pana Fuku za jeho plivance opravdu nezlobím. On už by skutečně TAK MOC POTŘEBOVAL SEX, že se mu to tlačí na mozek a kompenzuje si svou nadrženost alespoň nadáváním.
Proto navrhuji nejen panu Fukovi, ale všem vášnivým debatérům na Síti, řešení. Držte se starého hackerského hesla:

MASTURBACÍ ZA SNÍŽENÍ AGRESIVITY NA INTERNETU


P.S.: V pondělí těsně před osmou mi zazvonil privátní mobil. Byl to dlouho neviděný a skoro ztracený přítel Tomáš Baldýnský, který mne kdysi osobně zasvěcoval do haxorského řemesla. "Jsem rád, že mne sleduješ a víš, že mne už nic nenapadá! Ale zřejmě málo sleduješ své články!" Poté Baldachýn dovysvětlil: načetl jsem na server Reflexu fotku z okladiště nepotřebých fotografií flikr, kam si nejrůznější osoby uploadují své fotografie a pak se kochají tím, že jsou vyfocení na webu. A oni s Fukou to vyměnili za koláž z mé fotky, co jí dělali celý den!
Kluci, díky za vaši práci a péči, jsem fakt rád, že náš server tak pečlivě monitorujete. Vždyť pro koho jiného bych psal své texty, než právě pro čtenáře, jako jste vy! Musím však vyzkoušet, zda je váš monitoring opravdu důkladný. Dokdy zmizí tato fotografie, na které to Tomášovi sluší snad lépe než na té, co jí kluci museli vyměnit?

P.P.S.: První změnu fotografie jsem zaznamenal přesně 28 minut po dopsání mého doplňku. Sice přesně nevím, jak skutečnost, že to pánům Baldýnskému a Fukovi na fotce fakt sluší, souvisí se skutečností, že fotka vyšla v Rx, ale to je jedno. Naopak zcela přesně nyní vím, že celá redakce Kompostu skutečně nedočkavě hltá každou blbost, kterou napíšu. To jsem rád, kluci, čtěte dál!