Náckové do první linie!!!

Národní odpor, naše neonacistická buňka, přišel s chvályhodnou iniciativou, kterou by měla veřejnost podpořit. Naši neonacisté požádali jako jeden muž prezidenta Václava Klause, aby jim umožnil služu v cizí armádě. Chtějí bojovat po boku válečníků džihádu proti Izraeli. Tedy - v případě, že bude válka Hizballáhu a jeho sponzorů s Izraelem pokračovat. Hoši chtějí jít bojovat proti Židům.

Národní odpor, naše neonacistická buňka, přišel s chvályhodnou iniciativou, kterou by měla veřejnost podpořit. Naši neonacisté požádali jako jeden muž prezidenta Václava Klause, aby jim umožnil službu v cizí armádě. Chtějí bojovat po boku válečníků džihádu proti Izraeli. Tedy - v případě, že bude válka Hizballáhu a jeho sponzorů s Izraelem pokračovat. Hoši chtějí jít bojovat proti Židům.
Všechny neonacistické iniciativy, které jsem v minulosti zaznamenal, byly zcela nepřijatelné. Tahle poslední myšlenka však zasluhuje podporu a sympatie. Nešlo by ostatně o první nácky bojující proti Izraeli, po konci II. světové války bojovaly proti židovskému státu v prvních arabsko-izraelských válkách rasově čistí vojáci SS vedle muslimů. A takové tradice je třeba rozhodně podpořit!
Proto prosím Václava Klause, aby členům Národního odporu službu v muslimském vojsku povolil, a naše tajné služby prosím, aby ihned po jejich odjezdu do bojů informovaly izraelskou stranu. Náckové jako správní dobrovolníci-aktivisté samozřejmě půjdou rovnou do první linie.
A pak se ozve dlouhá a nepřerušovaná typicky židovská dávka z kulometu a Česká republika se konečně toho nacionálně socialistického póvlu zbaví.