Larasexuálové a pivosexuálové

Tak jako došli uznáním registrovaného partnerství rovnoprávnosti homosexuálové, je potřeba zrovnoprávnit i další početně nezanedbatelné sexuální menšiny - pivosexuály a larasexuály.


Larasexualismus je rozšířen především mezi IT profesionály, samozřejmostí je u uživatelů operačního systému Linux. Jde o technologicky vyspělou formu počítačové autoerotiky, kde se veškerá sexuální aktivita odehrává mezi židlí a obrazovkou počítače, na které běží Lara Croft nebo nějaký její klon.
Pivosexuálové se častěji vyskytují mezi méně vzdělanými vrstvami než larasexuálové, i zde však jde o formu autoerotiky (byť s jistým latentně homosexuálním nádechem). V čem pivosexualita tkví? Největší libost se přesouvá ze sexuální oblasti a přestává být prožívána s ženou, a přemístí se do libosti pití piva s kamarády, které úplně nahradí původní sexuální aktivity jedince. Vrcholem sexuálního života pivosexuála je společné močení s pivními přáteli.
Obě dvě jmenované formy autoerotiky jsou tak rozšířené, že mají právo na plnoprávnou existenci, proto by mělo být možné nechat si úředně a do občanky zaregitrovat svůj půllitr nebo CD s právě tou svou verzí digitální sexuální partnerky.