Proč tak blbě zezadu?

Želva Leesa s napětím sledovala rvačku celebrit na sjezdu zubařů, a byla znechucena. Proplesknout MUDr. Ratha bylo již dlouho snem značné části lékařské veřejnosti. Proč sen při jeho realizace MUDr. Macek tak zásadně a neodpustitelně zlemplil a zhanobil?


Ministr zdravotnictví MUDr. David Rath si svými výroky již delší dobu koleduje o průplesk. Již legendární výrok je o Miroslavu Topolánkovi, že je Valach naroubovaný do Prahy. To by v restauračním zařízení MUDr. Rath předsedovi ODS pravděpodobně nesdělil.
Vedle arogance proslul MUDr. Rath rovněž dvěma ženami a tak svéráznými metodami uplatňovanými při řízení zdravotnictví, že by mu nadpoloviční většina lékařů, které Leesa zná, přes hubu ráda dala osobně. Nic tak strašného by se nestalo, zdravotně pojištěný pan ministr jistě je.
Když sen části lékařského stavu došel naplnění, tak to MUDr. Miroslav Macek totálně zprasil. Především - nejdřív statečně bouchnul Ratha zezadu, a když se pak za mikrofonem po Rathovi ještě jednou ohnal, ministr to docela hezky vykryl a jednu Mackovi natáh. Kdyby je neroztrhli, dostal Macek přes hubu.
Za takové diletantství, zbabělost a osobní selhání při realizaci snu lékařů, kterým toto dlouho očekávané gesto hrubě znehodnotil, by měl být po zásluze potrestán. Měl by se ho v rámci předvolebního boje chopit nevysoký, ale statný Paroubek, zapíchnout, jak je zvyklý z RaJe, když poráželi prasata, a pak ho upéct a spolu s Rathem sníst. Aby to bylo jako u želvy doma v Africe už opravdu se vším všudy.

Tak pravila želva Leesa