Kerouš se nedá!

Po sobotní teraristické burze jsem přišel domů a žačal psát řediteli České inspekce životního prostředí další stížnost na jeho lidi. Konkrétně na pana Kerouše, to je ten inspektor, co mě jeho emisar Mácha pokoušel podplatit informacemi a pohlednicemi papoušků, abych na něj byl hodnej... Stížnost uvádím v plném znění.

Po sobotní teraristické burze jsem přišel domů a žačal psát řediteli České inspekce životního prostředí další stížnost na jeho lidi. Konkrétně na pana Kerouše, to je ten inspektor, co mě podplatil, abych na něj byl hodnej... Stížnost uvádím v plném znění.
Vážený pane řediteli!
Ještě není dořešen pokus inspektora Kerouše zfalšovat protokol při výslechu mé osoby, a už došlo směrem ke mně ze strany jmenovaného úředníka k další nehoráznosti.

Dnes se konala na holešovickém Výstavišti takzvaná burza terarijních zvířat. Byl jsem přítomen. Krátce po poledni se v místě objevil i inspektor Kerouš. Sotva mě uviděl, přiblížil se k prodejnímu stolu, kde jsem byl hostem, pokusil se se mnou komunikovat a když jsem mu zřetelně naznačil, že o to nestojím, začal mi sprostě nadávat a tykal mi. To vše se odehrálo před lidmi, kteří úředníkovo vyvádění sledovali s nepředstíraným úžasem. Při celé scéně výsměšně vykřikoval, že není ve službě.
S inspektorem Keroušem jsem přišel koncem loňského roku do styku tak, že mě předvolal k výslechu - jako soukromá osoba se s podobnými lidmi skutečně nestýkám. Proto jsem mu nyní nemohl (a nebudu moci) odpovědět jako soukromé osobě, neboť jsem s ním vždy komunikoval výhradně jako se státním úředníkem při výkonu profese. Ani od současných výslechů mezi námi neproběhla žádná interakce, a žádný kontakt s inspektorem Keroušem jako soukromá osoba skutečně nehodlám realizovat a nikdy jsem jej nerealizoval. První pokus o privátní kontakt z jeho strany - pozvání na pivo tlumočené přes pana Máchu - mě skutečně znechutil a domníval jsem se, že jsem svou nelibost nad pokusy pana Kerouše mě kontaktovat privátně dostatečně vyjádřil například v článku Buďte hodný na Kerouše v týdeníku Reflex 2/2006. Přesto jakmile mě na setkání chovatelů inspektor Kerouš uviděl, zamířil přímo ke mně a pokoušel se komunikovat. A snad se shodneme v tom, že je naprosto nepřípustné, aby inspektor Kerouš opakovaně privátně obtěžoval pány, se kterými se setkal při výkonu práce státního úředníka.
Jde již o druhé obtěžování ze strany inspektora Kerouše, a proto Vás žádám, abyste mu další vtírání zakázal. Nežádám za jeho obtěžování, posílání do háje a tykání satisfakci, neboť omluva od pana Kerouše by pro mě neměla valné hodnoty, ale opravdu nestojím o to, aby mě vaši úředníci ve svém volném čase vyhledávali.
Rovněž připomínám, že dosud nebyl uspokojivě vyřešen případ pokusu o falšování protokolu, kterého se inspektor Kerouš dopustil. Proto Vás žádám o urychlenou nápravu v obou záležitostech. Přiznávám totiž, že mám estébáckého primitivismu úředníků ČIŽP už PLNÉ ZUBY, a věřím v brzkou nápravu otřesných poměrů v tomto úřadě.