Nebezpečné želvy konečně zadrženy!!!!

Nikdy v této zemi nebyl po revoluci žádný novinář státem stíhán prostě za to, že vykonával svoji profesi. Mně, respektive České inspekci životního prostředí, se to povedlo!


Novináři - celkem samozřejmě, to je jejich role ve společnosti - nosí na policii zbraně nakoupené při přípravě článků o černém trhu se zbraněmi (Martin Mrnka sem kdysi dokonce propašoval červenou rtuť), s naprostou samozřejmostí fotografují ilegální plantáže marihuany a "ovlivňují svědky" činěním rozhovorů s hledanými.
To vše je totiž PODMÍNKOU FUNGOVÁNÍ TISKU jako hlídacího psa demokracie, novinář MUSÍ provokovat, rýpat do reality, jinak by nezjistil a pro čtenáře nepopsal její reálný stav. Proto samozřejmě nebyl novinář, který zkusmo koupil červenou rtuť, stíhán pro nedovolené ozbrojování nebo terorismus, proto nejsou novinářky, co si jdou zkusit šlapat chodník, stíhány pro prostituci... K podobnému stíhání vůbec v dějinách naší republiky nedošlo, nejdále to stát zatím dotáhl stíháním zpravodaje NOVY za zveřejnění papíru s razítkem TAJNÉ a státní zástupce, co stíhal nakladatele za vydání konopné kuchařky, že šíří toxikomanii.
Česká inspekce životního prostředí se tuto tradici rozhodla narušit a novinářským mrchám provokační akty zatrhnout! Jsem stíhán za nedovolené držení želv (viz obrázky), které jsem koupil načerno, abych ukázal neschopnost inspekce. Obě želvy mi byly inspekcí odebrány a zadrženy.
zadrzena samicea její nebezpečný kumpán, samec Goat
Kde jsou vězněny, to nevím, ale vzhledem k existenci tajných věznic CIA v Evropě se to asi nedozvím. Více podrobností o tom, jak mi stát zadržel želvy, najdete v silvestrovském čísle.
I když - ona to zas až tak velká sranda není, ten byrokratický ekofašismus.