Ein Raich, Ein Volk, Ein Cannabis Cup!

Když jsem byl v Burkině Faso, přišel mi mail z groweru: „Sakra, já ten tvuj mail o spolupraci s Reflex Cannabis Cupem prosvihl.


Smíření s groweremGrower.cz - studnice zelených informací, kam chodívá i veverka Huli!
"Vzhledem k tomu kolik tam chodi viru a spamu, asi 1% jsou relevantni maily. V podstate jsem tvuj mail vyhrabal az ted, co jsem si pred chvili precetl Reflex ;) coz me trosku mrzi.:-/ . Rozhodne mame zajem opet spolupracovat. Pro vysvetleni, nas Cannabis Cup je ciste o kompenzaci aktivit pro Outdoor, jelikoz v minulych soutezi se tito pestitele citili diskriminovani. Zadna"trucsoutez" ;).. Posli mi prosim banner na Reflex CC (idealni 223x37, abychom to nemuseli predelavat). Mej se a doufam, ze odpoved dostanes, kdyz nam ta komunikace tak vazne...“

Takže zaplaťpánbůh, komunita huličů není pomatená a nevyhlašuje trucsoutěže, jen nám chodí příliš mnoho mailů (či jointů) a jaksi SE TO SAMO NESTIHLO!!! Po návratu jsme se sešli s „frontmany“ Groweru a vzniklo oficiální komuniké, které mi zaslal team Groweru druhý den:
Udelame elektronickou prihlasku do Reflex Cannabis Cup odnoze - "e-cupu" (pouze pro digitalni fotografie) na adrese http://rxcc.grower.cz a rxcc(zavináč)grower.cz. Na teze webove adrese bude take od 1.1. k dispozici hlasovani o prihlasenych digitalnich fotografiich. Radi bychom tam dali logo Cupu, takze mi ho posli.V ramci vyhlaseni Reflex Cannabis Cupu bude navic jedna kategorie "Grower.cz", ve ktere budou fotografie od registrovanych clenu Groweru (kteri je prihlasili skrze vyse uvedenou stranku jako registrovani clenove) a vybereme je ve spolupraci s Grower Teamem.
A bylo to v pohodě.Jenže - nemáme banner! HELP!!! Máte-li chuť, návrhy na banner s textem Reflex Cannabis Cup 2005 rozměry 223x37 zasílejte na mluvci.veverky@huli.biz!!! Z těch, co se nám budou líbit, použijeme všechny! Jinak samozřejmě platí pro odesílání soutěžních elektronických fotek i mail mluvci.veverky(zavináč)huli.biz a pro fotky na papíře adresa redakce Reflexu - k tlapičkám veverky Huli.