Zakažte dopravní nehody!

Veverka Huli, podobně jako senátoři Mejstřík a Štětina, také chce být v hlavním zpravodajství. Huli ovšem, na rozdíl od pánů senátorů, nenavrhuje zakázat komunismus.

Huli pozorně a se závistí sledovala, jak všechny televize do prvních zpráv zařazují zajímavou iniciativu senátorů Štětiny a Mejstříka. Jejich návrh, který dokonce odhlasoval Senát - totiž zakázat propagaci komunismu - se veverce jevil být poněkud problematický. Těžko zakazovat propagaci něčeho, co má snad dvacetiprocentní volební preference... To by to také mohlo dopadnout jako se zákazem marihuany. A oba páni senátoři to musí vědět! Pak si ale Huli přečetla Nedělní svět - list, který je dokonce vydáván konkurencí vydavatelství, pro které veverka pracuje. A - když nalistovala rubriku Perly - pochopila, proč vlastně chtěli senátoři zakázat propagaci komunismu. Huli pocítila, jak je opojné číst v novinách o sobě:
Titul listu...
...a článek o veverce a prezidentovi, který v něm Huli našla.
Ano - veverčinu klíčovou roli ve společnosti už média pochopila, takže o jejích státotvorných aktivitách chtě nechtě píše i konkurence. A výsledek je opojný. HULI JE ZASE V NOVINÁCH!!! Proto veverka rázem pánům senátorům porozuměla - TÍM NÁVRHEM ZAKÁZAT KOMUNISTY SE DOSTALI NA TÝDEN DO TELEVIZE! A veverka tam chce taky, proto na tom začala ihned pracovat. HULI SI DALA JOINTA A ZA PÁR HODIN SEPSALA NÁVRH ZÁKONA, KTERÝM SE V ČR ZAKAZUJÍ DOPRAVNÍ NEHODY.
Veverka věří, že návrh získá podporu napříč politickým spektrem a ona bude poskytovat rozhovory na kameru nejméně čtrnáct dní.