Dle názoru čtenářů se na Paroubka ...

Poté, co mě premiér Klement Paroubek označil v rozhovoru na Radiu 1 za nevěrohodný zdroj, požádal jsem vás - čtenáře - o názor, zda mám či nemám politika za jeho zpochybňování zažalovat.


Podpořte naše soudruhy!!!! Verbež se nesmí nekontrolovaně slézat!
Diskuse má k dnešnímu dni 261 příspěvků a přes veškerou snahu o kvantitativní vyhodnocení vašich názorů jsem musel konstatovat, že „natvrdo“ se anketa vyhodnotit nedá, názory jsou víceméně půl na půl, často neidentifikovatelné, a že budu muset přistoupit k obsahové analýze odpovědí. Nerozumíte-li - ptal jsem se, zda mám, či nemám žalovat premiéra, a nejméně třetina odpovědí je tipu „nežalovat, pověsit“. Jak takovou odpověď vyhodnotit? A ty jednoznačné, podobně jako postoje veřejnosti k rozehnání Czechteku, „rozdělily společnost na dvě poloviny“. Přistoupil jsem tedy ke kvalitativní analýze a po zhodnocení tech nejrelevantnějších argumentů dospěl k závěru, že pana premiéra žalovat nebudu. Oním posledním čtenářským argumentem, který mě přesvědčil, byla citace starého lidového úsloví, které ostatně užívala i moje nebožka babička. Úsloví zní: ČÍM VÍC SE S H*VNEM MAŽEŠ, TÍM VÍC SMRDÍ. I nebudu se soudit, pana Paroubka nechám vyšumět jako dobovou a historicky přechodnou figurku, a plně se soustředím na to, abych získal informaci důležitější než omluvu za nějaké tlachy. Otázka zní:
PROČ BYL ROZEHNÁN CZECHTEK? NA JAKÉM PRÁVNÍM PODKLADĚ PAROUBKOVA A BUBLANOVA POLICIE ZABRÁNILA ÚČASTNÍKŮM VJET PO VEŘEJNÉ CESTĚ NA PRIVÁTNÍ PRONAJATOU LOUKU?