Veverka Huli píše prezidentovi

Politici a média spustila doslova kampaň proti prezidentu Klausovi za odpověď Národnímu sjednocení na jejich podpůrně - děkovný list zaslaný na Hrad.


Nakolik byl "závadný", posuďte sami. Ve prospěch národních zájmů čtenářů Reflexu jsem jej ukradl z webu národovců. Připomínám - odpovědět byť jen smajlíkem se snažím na každý dopis/email, a těm, kterým odpověd nepřišla, neb jsem něco zabordelil, se omlouvám.
Kradeno z webu Národního sjednocení ve prospěch českého národa. Nic než veverka!
Podle politologa Rataje Národní sjednocení navazuje částečně na Vlasteneckou frontu, a vychází tedy z českého neofašismu. Jejich heslo je "Nic než národ". Jeho reálná nebezpečnost? Pokud si členové mysliveckého spolku Divá svině v Zatuchlém Podkozlí či včelařský klub Sytý Sršeň (to je - už podle zkratky SS - zjevně divný) v Šumné Pokaplici myslí něco divného o Romech, jsou rozhodně nebezpečnější než Národní sjednocení - mají kromě podivných názorů i flinty a útočné včely. A taky je, podobně jako Národní sjednocení, nikdo nezná. A taky jsou dohromady čtyři. Tak proč tolik randálu?
Druhý den naštěstí začal kolovat Internetem milý spam od Aštara Šerama. Přišel mi čtyřikrát.
Nic než Aštar Šeram!
To dalo celé cause "skandálu" adekvátnější rozměr. V průběhu několikadenní pře však autor dopisu, pracovník prezidentova aparátu pan Jakl sdělil médiím: "Šlo o zdvořilou reakci na slušný dopis. Na slušný dopis bych odpověděl třeba i nějakému marxistickému eurofanatikovi ze
sociální demokracie."
Jako má aparát Václav Klaus, má jej i veverka Huli.
Huli se netulí k tomu, kdo nehulí!
Práci pánů Jakla a Hájka pro prezidenta však pro veverku musím zvládnout já sám... A tak jsem jako mluvčí veverky Huli zformuloval (a také jako tiskový tajemník sepsal) děkovný dopis panu prezidentovi.
Veverka Huli totiž rovněž sdílí euroskeptické postoje jako Václav Klaus, obává se byrokratických norem na lískové oříšky. A proto mne nezbylo, než (více než slušný) dopis vytisknout a odnést na poštu. Odpoví Hrad? Uvidíme! Doufám však, že na Hradě nedávají přednost nějakým socanům před veverkami.