KDU - ČSL říká: Normální je chlastat!

Ve středečních Událostech veřejnoprávní České televize pronesli dva donedávna koaliční politici zásadní prohlášení: Panové Miroslav Kalousek (KDU-ČSL) a Karel Kühnl (US-DEU) se svěřili národu, že dnes zbylí členové vlády místo práce či podávání demise chlastali. Oba pánové hrdě do kamer pronesli, že si dali společně sklenku vína... Kalousek navíc uvedl, že drogu na úřad vlády donesl její místopředseda Němec. Plné znění na...

Ve středečních Událostech veřejnoprávní České televize pronesli dva donedávna koaliční politici zásadní prohlášení: Panové Miroslav Kalousek (KDU-ČSL) a Karel Kühnl (US-DEU) se svěřili národu, že dnes zbylí členové vlády místo práce či podávání demise chlastali. Oba pánové hrdě do kamer pronesli, že si dali společně sklenku vína... Kalousek navíc uvedl, že drogu na úřad vlády donesl její místopředseda Němec. Plné znění na http://www.czech-tv.cz/vysilani/index.php?linkarr%5B%5D=Udalosti060405.2.asx&progid=4036&streamtype=WH&forday=1112738400&ilink=selected
Kdyby se jednalo ne o víno, ale o marihuanu, dalo by se říct, že Kalousek dealera Němce naprášil, a to rovnou v televizi, Němec by následně šel před soud za distribuci a oplétačky by měl Kalousek i Kühnl - minimálně by museli jít před k výslechu a svědčit. A oba, co mluvili v televizi, by možná čelili trestnímu oznámení podle § 188a - šíření toxikomanie medii.
Přitom prokazatelně ALKOHOL JE NEBEZPEČNĚJŠÍ DROGA NEŽ MARIHUANA. A přitom pan Kalousek loni začátkem roku vyhlašoval ve ve sněmovně pod heslem „14 let někteří lidé přesvědčovali společnost, že experimentovat s drogami je normální, a že liberalizace je správná. Čtrnáct let stačilo!“ takzvanou válku proti drogám.

Foto

KDU-ČSL je připravena nastoupit do ofenzivy proti stále vzrůstajícímu drogovému nebezpečí. Odmítáme netečně přihlížet dosavadní velmi neúspěšné a bohužel i málo kompetentní protidrogové politice. Rizika dealerů a překupníků jsou minimální, společnost je neustále přesvědčována, že experimentovat s drogami je normální, a tak je celá alarmující situace bagatelizována. KDU-ČSL proto říká – dost!
Jinak řečeno: Není to pravda, KDU-ČSL ve skutečnosti propaguje drogy!!!