Nejkrásnější konopí v České republice

Vernisáž výstavy VŠECH klasických fotek zaslaných do Reflex Cannabis Cupu, vyhlášení jeho výsledků a tisková beseda proběhly včera, 19. ledna 2005 od 15 hodin v kulturním centru Rybanaruby v Mánesova 87, Praha2. Večer moderovala Ester Kočičková. Fotografie jsou v Ryběnaruby a ve vedlejším MU Kafé k vidění i nadále, ale ty nejlepší můžete vidět ihned v Reflexu, přesněji - už NA Reflexu:


Foto


Ester zahájila, přečetla několik veršů z tvorby veverky Huli (více na http://www.huli.biz/), Nika Nováková zazpívala árii z pekingské opery, vydavatel Marcel Náhlovský krátkým projevem zdůraznil výjimečnost večera, a pak už Ester prezentovala divákům vítězné fotografie, přinášené půvabnou plavovlasou asistentkou Helenkou.
Tisková zpráva byla stručná:
Foto


Pak oficiální večer skončil, Huli dostala od paní Kočičkové nádhernou bonboniéru pravděpodobně vyrobenou na zakázku v Sovětském Svazu přímo pro Huli,

Foto


a já šel po chvíli domů - vázán povinnostmi tiskového mluvčího veverky - umístit na její web do blogu projev k vernisáži, který zaslala elektronickou poštou a který na vernisáži zazněl. Jo - a napsat tento text.