Veverka Huli srdečně zve

Na slavnostní vyhlášení výsledků Reflex Cannabis Cupu 2004, které se koná ve středu 19. ledna 2005 v 15 hodin v kulturně - studijní dílně RYBANARUBY, Mánesova 87, Praha 2 (spodní okraj náměstí Jiřího z Poděbrad). Chillout je ve stejném domě v MU CAFÉ. Slavnostní večer a vyhlašování cen moderuje Ester Kočičková.

Foto

Na slavnostní vyhlášení výsledků Reflex Cannabis Cupu 2004, které se koná ve středu 19. ledna 2005 v 15 hodin v kulturně - studijní dílně RYBANARUBY, Mánesova 87, Praha 2 (spodní okraj náměstí Jiřího z Poděbrad, web (http://www.rybanaruby.net ). Chillout je ve stejném domě v MU CAFÉ, web (http://www.mukafe.cz/) a na mapě je to ZDE: (http://www.mukafe.cz/mapa.asp) Slavnostní večer a vyhlašování cen moderuje Ester Kočičková.
Foto

V Ryběnaruby budou představeny fotografie nejkrásnějšího konopí vypěstovaného v loňském roce v České republice, a bude slavnostně spuštěn server s prezentací elektronické kategorie Cannabis Cupu. Zůstanou zde vystaveny všechny fotografie, které byly zaslány do Reflex Cannabis Cupu, a výstava „zasáhne“ i prostory Mu Café.
Veverka Huli měla původně v úmyslu účastnit se večeru sama, ale - znechucena útoky krajní pravice, viz níže - odcestovala na rekreační pobyt do pražské zoologické zahrady, kde nyní setrvává. „Hlavně, že to bude moderovat alespoň nějaký zvířátko!“ prohlásila výslovně veverka.
Všichni diváci se mají na co těšit - viz malá ukázka:
Foto

(Kampaň ultrapravice je opravdu důkladná - viz: J.X.Doležal a §188a zákona č. 140/1961 Sb. ( http://www.narodni-strana.cz/clanek.php?id_clanku=1171), Lidská špína (http://www.narodni-strana.cz/clanek.php?id_clanku=1170) a NS podala trestní oznámení na časopis Reflex a J.X. Doležala (http://www.narodni-strana.cz/clanek.php?id_clanku=1167). Huli se k věci již vyjádřila ve svém blogu (http://huli.bloguje.cz).