Ultrapravičáci mě udali za Cannabis Cup!

"První místopředseda NS podal včera ve večerních hodinách způsobem, který určuje příslušný právní předpis, na J.X. Doležala a časopis Reflex oznámení z podezření spáchání trestného činu, jehož společenská nebezpečnost je velmi vysoká a způsob, kterým je tento čin páchán, nás nutí k okamžitému jednání." čtu na webu. Podepsán jakýsi pan Eliáš, udal mě prý pan Kučera.


Přitom musím P.T. čtenáře upozornit, že alespoň oficiálně členové NS tvrdí, že nejsou NACIONÁLNÍ SOCIALISTÉ, ale NÁRODNÍ STRANA. Celý text o tom, jak mě a Reflex udali, najdete na http://www.narodni-strana.cz/clanek.php?id_clanku=1167.
Udavač, který na mě podal trestní oznámení, vypadá takto:

Foto

a jmenuje se Dušan Kučera. Užívá stranický mail info@narodni-strana.cz.
Od momentu, kdy „NS“ své udání zveřejnili, chodí mi kopie dopisů, které jim posílají naši čtenáři. Všem děkuju - a pro ukázku dvě citace z dopisů, které teď ultrapravičáci dostávají:
Chtel bych vam jen oznamit ze ve clanku ktery byl psam panem Petrem Eliasem jsem se setkal pouze a jen s hromadkou naprosto nesmyslnych slatanin!! je videt ze vase strana naprosto netusi a mozna ani nechce vedet jak ziji normalni lide a o cem se chteji byvit. Problem drog je v CR velice zavazny, ale proboha naucte se je rozlisovat! Jestli prirovnavate marihuanu k heroinu tak se uz vubec nedivim jak vznikl jiz zmineny clanek.. Asi vubec netusite ze v porovnani oproti alkoholu ci kofeinu ma marihuana lecive ucinky. Ze ji ochutnalo vice nez 50% populace a ze ji kouri i muj generalni reditel spolu s jeho manzelkou. Jiz v nekolika inteligentnich zemich byla legalizovana! Pan JX Dolezal udelal pro tuto zemi vic nez vy vsichni dohromady a muzete si byt jisti ze se za jeho zada postavi tisice lidi !!!Prosim zabyvejte se vecmi ktere za to stoji, jako je napriklad kriminalita mladeze, spatna financni situace zeme, podvody v policejnich organech, uplaceni v parlamentu... Nechte normalni lidi uzivat si dusevni pohodu a spis se snazte hledat zmeny k lepsimu nez porad prikladat do uhasinajiciho ohne !!!!!

Při udání p. Doležala a Reflexu jste napsali, že marihuana je smrtící droga. Moc Vás prosím, o kolika obětech této tzv. tvrdé drogy jste slyšeli? Při dalším udávání bych Vás moc prosil o to,aby jste si ověřili fakta a neplácali nesmysly.