Trhněte si Linuxem, Cannabis cup vrcholí!

Zatímco vrcholí Cannabis Cup (mám kolem pěti set elektronických a dvou set „papírových“ fotek kytek konopí, na doprovodném webu k článku o Bennym zuří diskuse přihlouplých linuxářů, jaký jsem debil a lammer a neumím HTML.

Zatímco vrcholí Cannabis Cup (mám kolem pěti set elektronických a dvou set „papírových“ fotek kytek konopí, na doprovodném webu k článku o Bennym ( http://www.reflex.cz/Clanek30233.htm ) zuří diskuse přihlouplých linuxářů, jaký jsem debil a lammer a neumím HTML.
Tak jsem si dal záležet na novém neoficiálním doprovodném webu Rx Cannabis Cupu - je ZDE. Myslím, že na to HTML mi nemůže říct nikdo nic...
A protože přicházejí i fotky „mimo soutěž“, nabízíme vám nyní zajímavou fotoreportáž od našich východních sousedů, o tom, že dokonce i slovenská policie zneužívá služební vozidla k soukromým účelům - zde si například skupina slovenských policistů odváží služebním autem rostliny, které pokud pěstovali, tak zjevně nad rámec svých služebních povinností. No, hlavně že pak bylo na policejní stanici veselo.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto