Konopná revoluce 17.11. 2004

Když jsem sledoval sentimentálně trapné dění probíhající na druhém kanále České televize sedmnáctého listopadu večer, bylo mi až stydno. Tentokrát nejde o plamennou kritiku ČT, neboť šlo o dobře odvedený přímý přenos trapného dění na Václaváku a v jakési hahachichi demonstraci, která kopírovala trasu průvodu, na jehož konci nás seřezali jako koně.

Jakožto mladý svazák jsem to cítil obzvláště bolestně, když mne v podloubí na Národní seřezali mladí příslušníci SNB, kteří byli stejně jako já příslušníky SSM. Pak začalo spořádané předání moci, které vyvolaly ekonomické příčiny - neschopnost socialistického hospodářství uživit se. Říkáme mu sametová revoluce.
Nikdo z mých známých, kdo před patnácti dostali na Národní na budku, dnes, o patnáct let později, na oslavě na Václaváku nebyl. Pracovali jsme, většinou na tom, co nás baví. Ostatně proto jsme tehdy skadovali, abychom to mohli. K mým pracovním povinnostem v práci, která mne baví, je sledování zpravodajských pořadů.
Večer 17.11.2004 prohlásil ve zpravodajském pořadu televize Prima pan poslanec Karas, poslanec za tradičně represionistickou KDU-ČSL, že pěstování tří rostlin marihuanového konopí pro vlastní potřebu NENÍ TRESTNÝ ČIN!!!!!
O patnáct let později, po revoluci v celé zemi, proběhla i ta marihuanová. Je bizarní, že tímto výrokem pana poslance Karase pěstování trávy pro vlastní potřebu posvětila jako první z politických stran právě KDU - ČSL, donedávna reprezentovaná lidmi s velmi nekompetentními názory. Takže doufám, že jim to zaplatí Pánbůh!