Milost všem vezněným prodejcům konopí!!!

Samozřejmě kromě těch, kteří prodávají harantům, ale to už je taková moje obligátní mantra. Jinak název článku platí - po posledním udělení prezidentské milosti únosci letadla - v úplnosti a bez výjimky. Zisky z prodaného konopí ať jim zpětně zdaní, ale měli by ty chlapy okamžitě propustit.


Pan prezident Václav Klaus totiž udělil milost muži, který kdysi unesl z pro sebe ušlechtilých pohnutek (utíkal z nesvobodného, totalitního režimu) hrozbou výbušniny letadlo plné lidí.
Většina dealerů skunku rovněž prodává z pro sebe ušlechtilých pohnutek (kvůli zisku). V tom jsou si prodejci konopí s oním únoscem letadla rovni. Pokud však P.T. čtenář (pana prezidenta z toho nepodezírám) někdy byl terčem vydírání, kdy na něj někdo mířil zbraní, případně mu hrozil výbušninou nebo granátem, určitě si vzpomene, že v tu chvíli byl jednoznačně obětí, obětí násilí, nespravedlnosti, trestuhodného jednání, terčem čehosi, co má neobyčejně vysokou společenskou nebezpečnost.
Pokud tentýž P.T. čtenář (pana prezidenta z toho rovněž podezírám) někdy kupoval skunk, může porovnat. Pokud měl strachj, nikoliv z prodejce, ale z policie. Pokud měl poté nějaké pocity, byly libé (zkouřenej), zatímco pocity po únosu bývají nelibé. A stran srovnání společenské nebezpečnosti ozbrojeného únosu civilního dopravního letadla a prodeje marihuany - to snad nemá smyslu nikde vysvětlovat.
Poté, co Václav Klaus udělil milost únosci letadla, je jeho mravní povinností pustit všechny dealery trávy.