DOB je prý tady!

V kontextu tématu, kterého se týká, je mi úplně jedno, že je níže uvedená informace ověřená jen z jednoho zdroje, a navíc je nepřímá. DOB, smrtící amfetaminový halucinogen, se objevil na drogové scéně! Byl údajně nabízen dealerem české národnosti mladému muži, kterého odhadl jako možného klienta, jako „něco novýho, něco super“, po dotazu sdělil, že je to „dob“ (jak psáno).

V kontextu tématu, kterého se týká, je mi úplně jedno, že je níže uvedená informace ověřená jen z jednoho zdroje, a navíc je nepřímá. DOB, smrtící amfetaminový halucinogen, se objevil na drogové scéně!
Byl údajně nabízen dealerem české národnosti mladému muži, kterého odhadl jako možného klienta, jako „něco novýho, něco super“, po dotazu sdělil, že je to „dob“ (jak psáno).
Můj známý jej poslal, kam patřil (do prdele) a nic nekoupil, tudíž nevíme, zda šlo skutečně o pokus prodat DOB, nebo o pokus prodat cokoliv jako DOB s tím, že když se o něm teď píše v novinách, tak půjde na odbyt...
Jaké je to svinstvo, zjistíte v úplnosti vědeckých dat zde .
Znovu připomínám, že DOB je smrtící halucinogen, 4-bromo-2, 5 dimethoxy-amphetamine, zabíjí spolehlivě už 20 miligramů, a viděn byl v těchto podobách (plná verze zde ).


1. Londýn 1998

Foto

2. Velká Británie 1999
Foto

3. Velká Británie 1995
Foto

4. Australský v tripech
Foto


Ale nejpravděpodobněji se objeví v podobě bílého krystalického prášku. NEŽERTE TO!!!