Odpouštím Tomáši Baldýnskému!!!!

Když významná osobnost českého internetu Tomáš Baldýnský kdysi umístila na jakýsi navštěvovaný server SMS bomber nasměrovaný na můj redakční telefon, pojal jsem k ní jakési hlubinné rozpaky. Při každém setkání se mi totiž vynořila otázka: Není ten hoch trochu deviovaný? Hypotézu mi potvrdilo, když se tato osobnost stala frontwoman sereru kompost.cz, jehož fekální orientace je evidentní a systematická. Přiznávám - bylo to v době, kdy jsem o Síti věděl ještě méně než dnes.

Když významná osobnost českého internetu Tomáš Baldýnský kdysi umístila na jakýsi navštěvovaný server SMS bomber nasměrovaný na můj redakční telefon, pojal jsem k ní jakési hlubinné rozpaky. Při každém setkání se mi totiž vynořila otázka: Není ten hoch trochu deviovaný? Hypotézu mi potvrdilo, když se tato osobnost stala frontwoman sereru kompost.cz , jehož fekální orientace je evidentní a systematická. Přiznávám - bylo to v době, kdy jsem o Síti věděl ještě méně než dnes.
Ostatní data však již tehdy ukazovala na jakousi poruchu v hloubi mé hypotézy. Tento muž - Tomáš Baldýnský - je totiž ctihodný publicista celostředočeského významu, je respektován i na Ostravsku a v Brně, a kompost.cz vyhrává soutěže zpravodajských serverů jednu za druhou!
Proto mi nebylo jasné, jak se podobně vyzrálá osobnost mohla dopustit podobné infantility.
Teprve s návštěvou mého milovaného Billa Gatese v Praze se mi rozjasnilo a mé dávné přátelské city k Tomášovi opět nabyly plného lesku. Bohužel jsem byl pracovně na severní Moravě, proto jsem se nemohl s Billem setkat, abych od něj osobně přijal úplatky. Jistě se povede při jeho příští návštěvě Prahy. Pokud tedy čtenář doufal, že mi věrohodnost Tomáše Baldýnského potvrdil zakladatel nejmenované softwarové firmy osobně, spletl se. Vůbec jsme se nepotkali. Tomášovu věrohodnost potvrdil středeční denní tisk, píšící o jeho konkurenci. Storka:
Za linuxového tučňáka s logem velké softvarové firmy přišel Billa pozdravit pracovník této firmy... "Na nezabezpečenou schůzku Microsoftu o bezpečnosti pronikl v převleku, aby účastníkům vysvětlil, že skutečně bezpečné jsou jen naše programy," řekl poté podle iDnes šéf české pobočky oné firmy Martin Illner.
Promiň, Tome, proti tomu je SMS bomber fakt naprostá malichernost, regres na úroveň velkého - desetiletého či jedenáctiletého - kluka. Významný činovník softwarové firmy, ťapající na akci konkurence převlečený za tučňáka... Kam regreguje? Kolik mi to vlastně bylo, když jsem si hrál na požárníka a převlékal se za něj? Pět? Šest? Vysvětlení, proč právě na požárníka, je nasnadě. Vlastnil jsem přilbu. Převléci se za ptáka s vlastním logem mě nikdy nenapadlo, a kdybych si na takovou příhodu z dětství dnes vzpomněl, neváhal bych vyhledat psychoanalytika. Dospělý pracovník významné softwarové firmy tak neváhá učinit na oficiální akci gigantické konkurenční firmy zcela veřejně...
Takže, Tome, promiň! Prostě jsem nevěděl, že progresivní infantilita je u významných osobností Sítě průvodním jevem, a reagoval jsem, jako by ten tvůj pubertální prográmek, co mi za dva dny poslal asi sedm set SMS na firemní telefon, vyvěsil na web zdravý člověk.