Moc médií a prezervativ

Podle vědců nemohou spermie najít cestu k mateřskému vajíčku a odumírají, píše MF Dnes. "Spermie kuřáků marihuany se pohybovaly velmi brzy příliš rychle," citují zase Lidové noviny hlavní autorku práce Lani Burkmanovou.

Podle vědců nemohou spermie najít cestu k mateřskému vajíčku a odumírají, píše MF Dnes. (#)
"Spermie kuřáků marihuany se pohybovaly velmi brzy příliš rychle," citují zase Lidové noviny hlavní autorku práce Lani Burkmanovou. (#) Odbornice pokračuje: "Aby pronikly až k vajíčku, musí spermie plavat jako o závod - být hyperaktivní. Musí k tomu ale dojít až v ten správný okamžik. Kouření marihuany dělá v přirozeném regulačním systému zmatek."Pro zkušeného kuřáka nic nového. Spermie je samozřejmě on sám, jeho kernel, nahraný na disketě, informačně zkomprimován celý člověk. A proto se - jsa jeho komprimovanou podobou - chová stejně jako on. Po konzumaci marihuany je spermie normálně vyhulená jako běžný kuřák, a proto je i zmatená. To bývá...
Takže když se nad jadérkem informace zkušený kuřák trávy zamyslí, vidí, že na tom něco může být. A teď to navíc psali v novinách!!!!
Jak daleko je od zveřejnění této snadno uvěřitelné informace v solidním tisku k masovému rozšíření pověry (mezi konzumenty), že zkouřenej chlap si nemusí dávat pozor, protože spermie jsou tak zhulený, že k vajíčku stejně netrefí??? Jen krůček - stačí si ony noviny přečíst zkouřenej.
Zpráva byla zveřejněna přesně v polovině října, pokud dobře počítám, v polovině července budeme moci přímo spočítat, jakou moc na vznik fám media skutečně mají. Zvýší se náhle porodnost partnerů kuřáků marihuany, nebo ne?
K pravdivosti fámy však mohu z odžitých zkušeností řady svých přátel už předem říct: JE TO BLBOST!!!! VĚŘTE RADŠI KONDOMU!