Rexxor aneb linuxář zblízka....

Meli te sebrat !!! píše mi jako reakci na minulý příspěvek v Kuřáckém koutku 21. 7. 2002 v pět hodin ráno nepolapitelný hax()uor Rexxor, z mailu rexxor@seznam.cz. Pak pokračuje:Je jen otazkou casu, kdy dopadnes na hubu. At v nemocnici, nebo ve vezeni...Miluju (jak je obecně známo) operační systém Linux, a obzvláště pak mám rád...

Meli te sebrat !!! píše mi jako reakci na minulý příspěvek v Kuřáckém koutku 21. 7. 2002 v pět hodin ráno nepolapitelný hax()uor Rexxor, z mailu rexxor@seznam.cz. Pak pokračuje: Je jen otazkou casu, kdy dopadnes na hubu. At v nemocnici, nebo ve vezeni.
Miluju (jak je obecně známo) operační systém Linux, a obzvláště pak mám rád jeho (vždy vysoce inteligentní, přátelské, otevřené a snášenlivé) uživatele - linuxáře. Bývají to samozřejmě NEPOLAPITELNÍ HAX()uoři, ergo je potřeba brát jejich výhružky vážně... Takový plně utajený penquinista, který po mě NATVRDO JDE, to je opravdu velké riziko. A píše, že skončím v nemocnici... TAJUPLNÝ NEZNÁMÝ mi snad hodlá poslat mailem příkaz kill -f?!?!? Či se mne dokonce chystá přepadnout s opensource basseballovou pálkou - až ji zakompiluje do kernellu?!?!?!?! Nebo snad každé ráno, než vyjdu z domu, mám opatrně vyhlížet, zda na mne za stromem nečíhá hejno agresivních tučňáků se služebním výcvikem?!?!?! Opravdu jsem se výhružek TAJEMNÉHO NEZNÁMÉHO polekal. Proto se nyní podrobně podívájme, jak to vypadá, když se linuxář snaží někomu anonymně vyhrožovat:
Tajuplný Rexxor, i když většina závislých to obvykle tají, sám a ochotně přiznává, že jede v Linuxu: „man na serveru Debiana, instaloval ho kamos . Zatim odolal a je to Pentium 166, 32 MB, 2x Edimax 100 (8139) a pulmegova grafika. Od: Filip Huska “
Aby mi zase internetová policie nezabavila logy krzevá podezření, že hax()uoruju, předem uvádím, že informace o Rexxorově serveru jsem nezískal jako hax()uor NeoNeo, ale jako běžný čtenář textu Názory k článku Proč Linux prohraje válku o desktop (http://new.lupa.cz/nazory.php3?c_id=2043&showall=) .
Podobně plně legálním a nehax()uorskýcm způsobem jsem se ze svých win2k (které jsou samozřejmě pro blbce, když chce někdo zůstat skutečně NEPOLAPITELNÝ, musí přece užívat Linux) seznámil s TAJUPLNÝM podrobněji:
Hello my name is Filip Huška. My ICQ number is 56946092, I'm a 21 year old guy from Praha, Czech Rep. and I speak Czech, English and Slovak. I work in Computers. Nickname: rexxor
Additional Details
Birth Date: #censored# (ročník 1980)
City: Praha
Country: Czech Rep.
Zip Code: #censored#
ARES: Ekonomický subjekt: IČO: #censored#
obchodní jméno: Filip HUŠKA
právní forma: 101 - Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku
datum vzniku: #censored#
Adresa místa podnikání: ulice a číslo: #censored#, obec: #censored#, PSČ: #censored#
Odvětvová klasifikace činnosti
524000: Ostatní maloobchod s novým zbožím ve specializovaných prodejnách
722000: Dodávky a poradenské služby ohledně programů na zpracování dat (software)
Když jsem přečetl poslední řádek, vyrazila se mi husí kůže. To opravdu smrdí! Tak jsem nepolapitelnému poslal mailík - v podstatě text uvedený výše, ale necenzurovaný. Vzápětí přišla odpověď, která mě opravdu dorazila:
DrHV. Thomas Undatra Rexxor Nemam zapotrebi ti vyhrozovat, ci poucovat, ty se umlatis sam. Kdybych si pral zustat v annonymite, nezadal bych na sebe e-mail. Jen jsem vyjadril svuj nazor na tvou praci. Proste se smir s tim, ze je tu clovek, ktery ma z tebe prdel :-)) S laskyplnym pozdravem paranoidnimu spoluobcanu fil
A tak mám teď opravdový strach. Ten TAJUPLNÝ NEZNÁMÝ NEPOLAPITELNÝ LINUXÁŘ se zdá být skutečně nebezpečným!!!! On mne nechce přepadnout, je to horší: Co když mi přijde - jak dle výpisu z ARESu občas činí - poradit se software? To by teprve byla SKUTEČNÁ HRŮZA!!!!!!!!!