EU a vyhulenci

Je velká škoda, že po referendu o vstupu naší země do Evropské unie nebudou k dispozici žádná věrohodná data o volebním chování populace konzumentů THC (dále jen vyhulenci). Z hlediska voleb jde o populaci nezanedbatelnou, habituálních kuřáků (alespoň dvakrát týdně) zde máme kolem čtyř set tisíc, občasných - t.j. těch, kteří měli za poslední rok špeka alespoň jednou - pět set sedmdesát tisíc ...

Je velká škoda, že po referendu o vstupu naší země do Evropské unie nebudou k dispozici žádná věrohodná data o volebním chování populace konzumentů THC (dále jen vyhulenci). Z hlediska voleb jde o populaci nezanedbatelnou, habituálních kuřáků (alespoň dvakrát týdně) zde máme kolem čtyř set tisíc, občasných - t.j. těch, kteří měli za poslední rok špeka alespoň jednou - pět set sedmdesát tisíc. To může volební výsledek citelně ovlivnit, už je nás víc než homosexuálů a naše řady rostou.
Zdravý rozum by napovídal, že vyhulenci budou mít výrazně vyšší zájem než běžná populace o vstup naší země do Evropské unie. Je pro ně evidentně lepší být ve svazku zemí, jako je Belgie, Španělsko nebo Holandsko, než v pásmu na východ směřujících států jako Slovensko, kde hrozí za špeka osm let, či dokonce Ukrajina a Bělorusko, kde u vás, abyste se vyplatili, policie najde hulení často i v situaci, že žádné nemáte.
V souladu s vývody Timothy Learyho (dnešní demokracie je vzhledem k nezájmu občanů o politiku a účast ve volbách diktaturou pětadvacetiprocentní volící menšiny) a s osobní zkušeností s vyhulenci si dovolím malou, skrovnou prognózu jejich volebního chování i v tak závažné otázce, jakou je vstup naší země do sjednocené Evropy:
Nikam nepudou a místo toho zahulej!!!