Zastaňme se jej!

ČT 1 odvysílala 15.4.2003 v pořadu Večerníky zprávu, o které od té doby mluví všichni vyhulenci. Státní zástupce stíhá vysokého policejního důstojníka z okresního ředitelství v Náchodě. Na jeho zahradě rostlo donedávna konopí. Případ odhalila inspekce ministra vnitra a při domovní prohlídce rostliny zabavila

ČT 1 odvysílala 15.4.2003 v pořadu Večerníky zprávu, o které od té doby mluví všichni vyhulenci.
Státní zástupce stíhá vysokého policejního důstojníka z okresního ředitelství v Náchodě. Na jeho zahradě rostlo donedávna konopí. Případ odhalila inspekce ministra vnitra a při domovní prohlídce rostliny zabavila.
Renáta Vesecká, krajská státní zástupkyně z Hradce Králové, k tomu řekla, že byl obviněn pro trestný čin porušování služebních povinností a pro další trestný čin nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek a jedů. Muž pracuje u policie dvacet let, je mu padesát a je zástupcem okresního velitele společné služby kriminální policie a vyšetřování. Má vynikající pracovní výsledky a nemají ho rádi sousedé, kteří jej udali.
Když slyším škodolibou radost mnohých vyhulenců, stydím se. Proboha, mladí aktivisté, KDE JSTE? ZASTAŇTE SE TOHO CHLAPA, ON JE POLICAJT? NEVYMÝŠLÍ ZÁKONY PROTI KONOPÍ! JE TO OBĚŤ JAKO KAŽDÝ JINÝ PĚSTITEL, CO PĚSTUJE „PRO SEBE“, STÍHANÝ PODLE NAŠICH NESMYSLNÝCH ZÁKONŮ!!! ZASTAŇME SE JEJ!
Já připravuji o cause článek pro Reflex.