Jak u blbejch... aneb proč já to vlastně všechno dělám????

A zase přišel jeden mail... Zdravim pane Dolezal. Chtel bych se zeptat jestli s timto pripadem pujde neco udelat. Vice se dozvite asi z prilozenych JPEGu. Predem dekuji. A já začínal tušit to nejhorší. Že všechny ty slova, co jsem o konopí a o tom, jak se k němu chovat, napsal, jsem psal pro pitomce...

A zase přišel jeden mail... Zdravim pane Dolezal. Chtel bych se zeptat jestli s timto pripadem pujde neco udelat. Vice se dozvite asi z prilozenych JPEGu. Predem dekuji.

Foto

A já začínal tušit to nejhorší. Že všechny ty slova, co jsem o konopí a o tom, jak se k němu chovat, napsal, jsem psal pro pitomce.
Foto


Sám popis incidentu snad označení pitomci stačí, pokud ne, ještě něco dodám. A to je zároveň odpověď na mail:
Vážený a milý příteli,
jsem opravdu rád, že se chováte ke konopí zcela proti zásadám, které jsem popsal ve svých sedmi knihách o něm. Velmi mne těší, že dokážete najít můj mail a připravovat mne o čas. Navštívit můj server http://koukat.cz/, který z vlastních peněz několik let provozuji a zdarma jsou tam ke stažení mé knihy, a podívat se na stránky konopného ombudsmana Marka Jehličky, které tam hostuji. Již dlouho - neboť Marek, stejně jako já, se o podobně nezodpovědné lidi jako vy léta stará - tam (http://koukat.cz/ombudsman/pp.htm) najdete následující informace:
Institut Konopného ombudsmana začal nově spolupracovat s Právní poradnou Asociace nestátních organizací zabývajících se prevencí a léčbou drogových závislostí. Osoby, které jsou stíhány za pěstování a držení konopí/marihuany pro svou osobní potřebu tak mohou získat právní poradenství, které dosud konopný ombudsman neposkytoval. Zde je nabídka služeb, které Právní poradna A.N.O. zdarma poskytuje:
1. Poradenství a právní konzultace (co dělat v případech drogových trestných činů: pokud jste podezřelí ze spáchání trestného činu - ust. §§ 187 až 188a trestního zákona, jste-li obviněni, přišla vám obžaloba, máte nařízeno jednání před soudem apod.)
2. Přímá právní pomoc (právní zastoupení pro ty, kteří se dostali do konfliktu s trestním zákonem v souvislosti s užíváním drog či výrobou pro vlastní potřebu ­ tato činnost je omezena na trestní řízení konaná v Praze)
Kontakt :
Právní Poradna A.N.O., Letenská 17, 118 00 Praha 1, tel./zázn: 257 533 501, tel: 257 533 516 linka: 261, 262, fax: 257 533 802, e-mail: ppano@asociace.org, Kontaktní osoba: Kateřina Skutilová
Díky za milej mail a až zase budete něco potřebovat, nezapomeňte si na mne vzpomenout!!!!