Když jsem zhulenej, tak se takhle divně chovám...

Link přišel mailem a bylo zjevné, že autor mailu, můj laskavý čtenář, jej psal vyprasenej jak zvíře. Byla hluboká noc a nebyl jsem na tom lépe - tak jsem klikl a měl o čem přemýšlet. O mladé, pubertální či adolescentní (bez jakékoliv urážky proboha) tvořivosti, recesi a blbnutí. O produktech. Protože si pamatuju, jak v mé pubertě a adolescenci...

... poslechněte si: http://onlyxp.aktualne.cz/supermIX.mp3 (překopírujte do nového okna)
(která nebyla pro naši generaci spojena s trávou, ale s chlastem) vznikaly po hospodách depresivní pubertální básně, jak byla „in“ beznaděj a chmury, jaký hnus a agresivitu v nás ta droga, kterou jsme užívali k pubertální revoltě (míněn chlast), vyvolávala.
Druhý den přišla bez dalšího komentáře aktuální zpráva o vývoji počasí na jihoamerickém kontinentě: V KOLUMBII NAPADLO 20 CENTIMETRÚ SNĚHU!!!

Foto

a poslední aktualita z vnitropolitického dění: POSLEDNÍ ŽERT VÁCLAVA HAVLA...
Foto

Vzhledem k tomu, že odesilatele osobně znám, nemusela být připsána informace, v jakém stavu mi to posílá (či dokonce vytvořil, nevím, odkud ty obrázky jsou, jen vím, jaké jsou koníčky lidí, kterým se líbí :))))))
Nakonec - před chvílí - jsou dostal upozornění na tuto adresu. O tom, že jde o vyhulenou hru naprogramovanou vyhulencem, není třeba polemizovat.
Pokud mne kdokoliv obviňuje, že kvůli mě mladí lidé dávají před tradičním chlastem přednost trávě, musím se - a nejen při pohledu na ty vyhulený pubertální srandičky, osvěžující a nesmírně radostné ve srovnání s našimi vychlastanými pubertálními chmurami - ptát: Proč mi to máte za zlé?




MAN 4 PENQUIN

Foto

V úvodu tohoto článku je link na soubor ve formátu mp3. Pokud budete mít problém s přehráváním, zakompilujte do kernelu hudebně nadaného tučňáka a on vám tu empétrojku s nejvyšší věrností překváká.