Blbej, blbej, blbej...

Propagandisté vleklé reklamní kampaně dysfunkčního pokusu o operační systém, který má ve znaku rybožravého ptáka, se novoročně předvedli. Vzhledem k tomu, že již dlouho používám stejnou emailovou schránku...

Propagandisté vleklé reklamní kampaně dysfunkčního pokusu o operační systém, který má ve znaku rybožravého ptáka, se novoročně předvedli.

Foto

Vzhledem k tomu, že již dlouho používám stejnou emailovou schránku, narostl v mém seznamu slov, podle kterých indikuje m;j poštovní klient spam a maže nežádoucí maily na serveru. (Mailserver mé kořenové poštovní schránky neumožňuje pro mne uspokojivé nastavení fitrů). Seznam slov narostl do té míry, že může teoreticky ohrozit (byť velmi málo pravděpodobný) pokus o reálnou komunikaci. Tak jsem ve svém (linuxáři pochopitelně nenáviděném a opovrhovaném) poštovním programu Outlook Expres (hax()uoři, mám to zapathovaný, klidně zkoušejte...) nejmenované softwarové firmy, jíž jsem podplaceným agentem, okopíroval seznam klíčových slov v OE zabudovaného spamblockeru, vyvěsil jej na web a a link na něj přidávám ke každému svému mailu. S dovětkem, že maily, která mají v subjektu slova a fráze z onoho seznamu, budou smazány... (viz http://koukat.cz/spamlist.txt). Tato (fanoušky Linuxu pravděpodobně netušená) funkce OE je vzhledem k intelektuální kvalitě většiny spamů natolik účinná, že denně reálně projdou z cca šedesáti až osmdesáti reklamních spamů nejvýše čtyři. Na penquinoidním serveru underground.cz však po vánocích psali:
26. 12. 2002 23:29 jiří x doležal (nebo jeho el1te haxu0ři ze skupiny ExE?) nahackoval svůj počítač tak, že nepřijímá maily obsahující například slovo tool nebo get, protože to jsou zaručeně spamy. Něco takhle vymakanýho bych taky chtěl.
A mě opravdu nezaznělo v hlavě nic jiného nežli (trochu modifikovaný) hit BLBEJ, BLBEJ, BLBEJ... Linuxáři - v podstatě více sekta zneužívající neznalosti IT technologií širokou veřejností nežli nějaká reálná alternativa k převažujícím koncovým operačním systémům - jsou lidé, které zajímá Linux. A protože Linux je opravdu velmi, velmi poruchová záležitost, je výměna mailů se subjektem TOOL FOR YOU!!! v podstatě nutnou podmínkou provozu počítače. My, uživatelé v jejich očích hanebně fungujícího operačního systému, fakt dostáváme maily se subjektem REMOVAL TOOL jen tehdy, když se šíří Kles H. NIKDY jsem nedostal mail se slovem TOOL v subjektu, aby nešlo o spam či virus, já žádný tooly, aby mi fungoval počítač, nepotřebuju... Stejně tak (přestože dobře vím, kluci, že vy když zrovna nemáte zakompilovanou grafiku, tak si musíte naťukat požadavek GET manuálně a znamená pro vás něco jiného) jsem NIKDY - jako všichni uživatelé funkčních, t.j. nelinuxových operačních systémů - nedostal mail se slůvkem GET v subjektu, aby nešlo o reklamu na porno. A ty na rozdíl od uhrovitých masturbantů, sociální to základny uživatelů Linuxu, taky mažu.
No a na závěr - t.j. trapné narážky na skupinu ExE! - tak se, underpitomečci, předvěďte, že umíte alespoň tolik, co oni!

Foto