www.koukat.cz - Práskni svého nácka!

Laskavý čtenář již jistě zaznamenal, že Reflex je mediálním partnerem festivalu MUSIC BEATS LOCAL NAZI: (14.září 2002 na Štvanici). V propagačním textu najdeme: NAZINFO - stan, v němž bude instalovaná multimediální výstava na téma rasismus a extremismus. Program zajistí společnost Člověk v tísni...

Laskavý čtenář již jistě zaznamenal, že Reflex je mediálním partnerem festivalu MUSIC BEATS LOCAL NAZI: (14.září 2002 na Štvanici). V propagačním textu najdeme: NAZINFO - stan, v němž bude instalovaná multimediální výstava na téma rasismus a extremismus. Program zajistí společnost Člověk v tísni při České televizi ve spolupráci s vládním zmocněncem pro lidská práva Janem Jařabem. Souběžně s výstavou budou ve stanu probíhat celý den diskuse s odborníky z neziskového sektoru, médií, státní správy a se zástupci menšin.
Ve stanu mne budou ukazovat. Skutečnost, že jsem se konečně dočkal přesunu z kategorie „kontroverzní novinář“ do kategorie „odborník z medií“, mne natolik rozveselila, že jsem zahájil vlastní podpůrnou kampaň - má oficiální název PRÁSKNI SVÉHO NÁCKA a mottem je parafráze textu skupiny Juden Mord. Zní „Urobme s nimi krátký proces“. Myslím totiž, že neonacisty je třeba stíhat ve zkráceném řízení.
Přestože v současné době neexistuje nějaká jednotná ultrapravice, prakticky každý mladý člověk zná ze tmy útočící tlupy hololebých nácků. Vytáhneme-li tyto lidi ze tmy, ztrácejí svou nebezpečnost.
Proto jsem na www.koukat.cz (děkuji Globe za sponzorsky poskytnutý prostor na serveru) umístil většinu svých fotografií z neonacistických a ultrapravičáckých demonstrací za poslední dva roky, na kterých jsem byl. Když zadáte do prohlížeče adresu koukat.cz, vykoukne na vás příšerně ztlučený obličej muže, kterého přepadli před dvěma a půl rokem náckové v Olomouci. Pod ním je napsáno:
Skončili jste jako muž na fotografii? Napadli Vás neonacisté? Byli jste svědky jejich násilností nebo jiné trestné činnosti? Proto pro vás právě otevíráme největší katalog čekých nácků na webu. V naší databázi naleznete všechny, kteří se v posledních dvou letech zúčastnili neonacistických demonstrací.
Pokud na našich fotografiích poznáte nějakého pachatele trestné činnosti, prosím připiště všechny zajímavé historky o něm do boardu pod fotografií. Pokud poznáte někoho, o kom byste chtěli sdělit nějaké informace, na které se vztahuje zákon na ochranu osobních údajů, sdělte je přímo Policii ČR.
Další rozsáhlé galerie, které můžete využít k identifikaci neonacistů, najdete u naší monitorovací konkurence :)))))))))))) djX
A link na katalogy nácků zveřejněné AFA. S krátkým komentářem: Pro vysvětlenou: Nedal jsem se k anarchistům, monitoring nácků, který AFA provádí, je ale úctyhodný.
K nahlédnutí je zatím několik set fotografií z následujících veřejných akcí:
Brno 1. máj 2002, Mladá Boleslav 2001, NSB - Jablonec 2001, NSB Liberec červen 2001, NSB - NO Praha 2001, Praha 1. máj 2001, NSB Lliberec 2001,
NSB Ostrava 2001. V archivech AFA najdete další stovky fotografií. Kterýkoliv souhajl, který někoho z vašeho okolí napadl, může být snadno, pokud s obětí strávíte pár hodin u počítače v našich databázích, dohledán a identifikován.
Prostovlasové své neskrývané nadšení nad naším úsilím vyjádřili ihned. Databáze byla zpřístupněna v sobotu 8.9.2002. Stejný den nacházíme na komunikačních webech a boardech koukat:
wolf 88 12:58 vy zkurveny rudy spiny nas cas prijde!
Zerox88 14:02 : až tyty řádky budeš číst, čekej na velkej třesk.........
Zerox88 14:02 : ten židáček loguje chat...

Jasně, kluci, váš čas přijde, a půjdete sedět. Patříte tam dávno - jak wolfík Hail Hitler, tak Zerox Hail Hitler, jinak též zvaný Jiří L.