Úterý, 30. 5. 2006

Nestíhám psát, finišuje předvolební kampaň! Nonstop jezdím po svém rajónu a kontroluju svý billboardy, plakáty a samolepky, dneska už nemůžete věřit vůbec ničemu. U některých billboardů jsem dokonce musel rozestavit pár svých lidí, měl jsem totiž od starosty indicie, že mě chtějí zase přelepit. Hrůza!!! Večer vás ještě teplého (myslím jako z tiskárny) vylepí, a hned ráno je tam za vaše peníze někdo úplně jiný! Svinstvo! V pátek večer jsme s JJ zaskočili během kampaně na diskotéku a co jsem neobjevil na záchodě: černou asfaltovou zeď, na kterou se močí, někdo celou polepil mými samolepkami se sloganem JEDINÁ JISTOTA. Určitě to udělal některý z těch mladých hajzlíků v mikinách s kapucou, co je platím, aby vylepovali moje samolepky. Jen potvrzení mého názoru, že mikiny s kapucou do demokracie nepatří. Samý rap, hip hop a hulení! Řekl jsem JJ, ať to hned dá do pořádku, že mně nikdo chcát na hlavu nebude. Aspoň ne veřejně! Člověk aby si v těchhle dnech bál i odskočit. Co se to sakra děje s naší mladou demokracií? Ještě před čtrnácti lety jsme se aspoň dokázali domluvit, že si nebudeme navzájem škodit, že je u koryta místa dost pro všechny. Táhli jsme za jeden provaz a lidi to cítili, měli jsme podporu. Dneska už jsme rezignovali i na tohle! V neděli jsem navíc musel do ČT k Moravcovi do otázek podpořit našeho předsedu, další hrůza! Dvě hodiny jsem to poslouchal a říkal si, takhle já přece nevypadám, takhle já přece nemluvím, kvůli tomuhle jsem do toho před lety nešel, ne? Měl to prý být poslední test osobní integrity obou lídrů, jako kdo vydrží víc! Hahaha….. Maximálně to byl test osobní integrity nás a diváků. Vypotácel jsem se ze studia ještě víc zpocený než Rocco!

Nestíhám psát, finišuje předvolební kampaň! Nonstop jezdím po svém rajónu a kontroluju svý billboardy, plakáty a samolepky, dneska už nemůžete věřit vůbec ničemu. U některých billboardů jsem dokonce musel rozestavit pár svých lidí, měl jsem totiž od starosty indicie, že mě chtějí zase přelepit. Hrůza!!! Večer vás ještě teplého (myslím jako z tiskárny) vylepí, a hned ráno je tam za vaše peníze někdo úplně jiný! Svinstvo! V pátek večer jsme s JJ zaskočili během kampaně na diskotéku a co jsem neobjevil na záchodě: černou asfaltovou zeď, na kterou se močí, někdo celou polepil mými samolepkami se sloganem JEDINÁ JISTOTA. Určitě to udělal některý z těch mladých hajzlíků v mikinách s kapucou, co je platím, aby vylepovali moje samolepky. Jen potvrzení mého názoru, že mikiny s kapucou do demokracie nepatří. Samý rap, hip hop a hulení! Řekl jsem JJ, ať to hned dá do pořádku, že mně nikdo chcát na hlavu nebude. Aspoň ne veřejně!
Člověk aby si v těchhle dnech bál i odskočit. Co se to sakra děje s naší mladou demokracií? Ještě před čtrnácti lety jsme se aspoň dokázali domluvit, že si nebudeme navzájem škodit, že je u koryta místa dost pro všechny. Táhli jsme za jeden provaz a lidi to cítili, měli jsme podporu. Dneska už jsme rezignovali i na tohle!
V neděli jsem navíc musel do ČT k Moravcovi do otázek podpořit našeho předsedu, další hrůza! Dvě hodiny jsem to poslouchal a říkal si, takhle já přece nevypadám, takhle já přece nemluvím, kvůli tomuhle jsem do toho před lety nešel, ne? Měl to prý být poslední test osobní integrity obou lídrů, jako kdo vydrží víc! Hahaha….. Maximálně to byl test osobní integrity nás a diváků. Vypotácel jsem se ze studia ještě víc zpocený než Rocco!