Pátek, 28. 4. 2006

Sedím v poslanecký kantýně, dívám se na fotku zmláceného komouše Dolejše v novinách a mám co dělat, abych aspoň tady udržel smích, protože čmuchalové jsou před volbami úplně všude. Stačí jedno nevhodně vysvětlitelný gesto a hned vás rozmáznou jak štěnici! Samozřejmě nic proti ženským. Když na vás v posteli nevytáhnou emancipaci nebo feminismus, může s nimi být i legrace, ale jaká ženská tenhle chlap je! Normální chlap by se styděl ukázat, kdyby dostal takhle přes držku, nebo by aspoň řekl, že spadl ze schodů jako Kott. Dolejš jde ale hned brečet do televize a my pak kvůli němu musíme podepisovat odsuzující prohlášení! Ještě když jsem to podepisoval, třásla se mi smíchy ruka….. Měli byste slyšet ty vtipy, co šly ve sněmovně, než přišli z televize s kamerami. Víte, že nejsem nějaký hnidopich, pokud jde o službu veřejnosti, ale myslím, že i poslanec by měl mít určitý kodex hrdosti a důstojnosti a chovat se jako chlap. Už kvůli tomu šedesátníku měsíčně. Za chvíli se chystám na letadlo domů, tak si ještě procházím program majálesu, který jsme dali dohromady se starostou. Lidi jsou vždycky dost bezradný, co mají dělat s dalším volným dnem, tak jsme jim přichystali tradiční prvomájovou zábavu. Netradičně jsme do toho zakomponovali i trochu mé předvolební kampaně, když už to děláme. Díky bohu že je to doma a nemusím zase lézt do tý podělaný dvanáctsettrojky. Ještě dneska je mi z ní šoufl.

Sedím v poslanecký kantýně, dívám se na fotku zmláceného komouše Dolejše v novinách a mám co dělat, abych aspoň tady udržel smích, protože čmuchalové jsou před volbami úplně všude. Stačí jedno nevhodně vysvětlitelný gesto a hned vás rozmáznou jak štěnici!
Samozřejmě nic proti ženským. Když na vás v posteli nevytáhnou emancipaci nebo feminismus, může s nimi být i legrace, ale jaká ženská tenhle chlap je! Normální chlap by se styděl ukázat, kdyby dostal takhle přes držku, nebo by aspoň řekl, že spadl ze schodů jako Kott. Dolejš jde ale hned brečet do televize a my pak kvůli němu musíme podepisovat odsuzující prohlášení! Ještě když jsem to podepisoval, třásla se mi smíchy ruka….. Měli byste slyšet ty vtipy, co šly ve sněmovně, než přišli z televize s kamerami. Víte, že nejsem nějaký hnidopich, pokud jde o službu veřejnosti, ale myslím, že i poslanec by měl mít určitý kodex hrdosti a důstojnosti a chovat se jako chlap. Už kvůli tomu šedesátníku měsíčně.
Za chvíli se chystám na letadlo domů, tak si ještě procházím program majálesu, který jsme dali dohromady se starostou. Lidi jsou vždycky dost bezradný, co mají dělat s dalším volným dnem, tak jsme jim přichystali tradiční prvomájovou zábavu. Netradičně jsme do toho zakomponovali i trochu mé předvolební kampaně, když už to děláme. Díky bohu že je to doma a nemusím zase lézt do tý podělaný dvanáctsettrojky. Ještě dneska je mi z ní šoufl.