Úterý, 18. 4. 2006

Tak zase jedny Velikonoce za námi, škoda. Další až za rok a bůhví, co se mnou bude. Ty letošní volební jsme si ale se starostou užili jako žádné jiné! Celý den jsme spolu chodili po obci a vyšlehali každou ženskou, která může volit. Měli jsme to psychologicky perfektně vymyšlený, podobně jako americký poldové ve filmech (taky jsme jim to ukradli): starosta s dlouhou pomláskou v ruce byl za zlého, který vyplácí. A že nemusel nic moc hrát, haha… Já byl za hodného, který po výprasku rozdává letáky s vlastními fotkami a volebním programem, hojič. Musím říct, že si nikdo netroufl nevzít si….. Po pár panácích slivovice na zahřátí byl totiž starosta celkem v ráži. Jen doufám, že do června nezapomenou, kdo z nás byl ten hodnej. Velikonoce jsou asi nejlepší den v roce. Protože kdy jindy dnes chlap může beztrestně ztřískat ženskou – a ještě za to dostat odměnu, i když jen blbý vejce? Žijeme v divný době. V parlamentu je politicky nekorektní třeba jen podržet ženě dveře nebo ruku na zadku. A co teprve nevinný návrh k odpolednímu flirtu, kdy stejně není do čeho píchnout? Hned by za to na nás posílaly Novu a její zuřivý reportérky, co neumějí skloňovat. A že většině sem tam ruka na zadku nevadí, haha…. Ale vážně. Možná bychom se ve sněmovně měli zamyslet, jestli by nestálo za to přenést některé náboženské tradice do běžné světské legislativy. Nakonec asi nebudou tak špatný, když už je udržujeme hezkých pár let, ne? Když si třeba vzpomenu, jaký za komunistů býval pořádek….. A nikdo se tehdy taky nebál dát sem tam nějakou ránu. Omlouvám se; zase ze mě mluví starý konzervativec.

Tak zase jedny Velikonoce za námi, škoda. Další až za rok a bůhví, co se mnou bude. Ty letošní volební jsme si ale se starostou užili jako žádné jiné! Celý den jsme spolu chodili po obci a vyšlehali každou ženskou, která může volit. Měli jsme to psychologicky perfektně vymyšlený, podobně jako americký poldové ve filmech (taky jsme jim to ukradli): starosta s dlouhou pomláskou v ruce byl za zlého, který vyplácí. A že nemusel nic moc hrát, haha… Já byl za hodného, který po výprasku rozdává letáky s vlastními fotkami a volebním programem, hojič. Musím říct, že si nikdo netroufl nevzít si….. Po pár panácích slivovice na zahřátí byl totiž starosta celkem v ráži. Jen doufám, že do června nezapomenou, kdo z nás byl ten hodnej.
Velikonoce jsou asi nejlepší den v roce. Protože kdy jindy dnes chlap může beztrestně ztřískat ženskou – a ještě za to dostat odměnu, i když jen blbý vejce? Žijeme v divný době. V parlamentu je politicky nekorektní třeba jen podržet ženě dveře nebo ruku na zadku. A co teprve nevinný návrh k odpolednímu flirtu, kdy stejně není do čeho píchnout? Hned by za to na nás posílaly Novu a její zuřivý reportérky, co neumějí skloňovat. A že většině sem tam ruka na zadku nevadí, haha….
Ale vážně. Možná bychom se ve sněmovně měli zamyslet, jestli by nestálo za to přenést některé náboženské tradice do běžné světské legislativy. Nakonec asi nebudou tak špatný, když už je udržujeme hezkých pár let, ne? Když si třeba vzpomenu, jaký za komunistů býval pořádek….. A nikdo se tehdy taky nebál dát sem tam nějakou ránu. Omlouvám se; zase ze mě mluví starý konzervativec.