Pátek, 31. 3. 2006

Ty povodně mně snad FAKT spadly z nebe nebo co, haha. Po odhalení svých billboardů jsem zase začínal bejt trochu bezradnej, co jako budu až do voleb lidem říkat, aby mě zvolili. Zaprvý se nerad opakuju, zadruhý se stejně vždycky ptají na samý hovadiny! Myslím, že volby jsou pro většinu z nich zbytečný luxus a jen jim zamotají hlavu. Vždycky naivně věří, že pro ně FAKT můžeme něco udělat. Teď tady se starostou stojím ve vysokých holínkách, pomáhám hasičům nosit pytle z pískem před můj barák a ještě mě u toho zadarmo fotí do novin! Ochomýtla se tady i televize, ale pořád chtěli mluvit s obyčejnejma lidma. Nikdy není nad autentickou kampaň přímo z terénu, kdy si i voliči můžou na vlastní kůži vyzkoušet, co to je nejen povodeň, ale i poslancování. Chvíli jste v Praze, pak zase hned doma…. Uvažuju, že jestli se nějaká z těch fotek povede, koupím ji a dám ji na jeden dva svý billboardy. Za tři měsíce si totiž nikdo ani nevzpomene, že jsem tady při povodni FAKT byl a přiložil ruku ke společnými dílu, zatímco ostatní někde blábolili. A jak jsem řekl, nerad se opakuju. Jinak začínám mít trochu vítr z teliny. Jako krajský volební lídr budu muset jít k MĚKEJŠOVI Moravcovi do Otázek, který se budou točit v městským kulturáku. Pořád nevím, co si o něm mám myslet. Za brejličkami se vždycky tváří jako kámoš, jenže když je sundá, vybalí na vás před lidma nějaký hustý svinstvo. Takhle by se politika dělat neměla. V podstatě jsme všichni na jedný lodi a není důvod házet si klacky pod nohy…. Zkoušel jsem vysondovat, na co se mě bude ptát, abych se mohl trochu připravit, a dokonce jsem jeho produkčnímu nechal poslat menší výslužku, ale vůbec se neozval. Zajímavý, že nepřišel zpátky ani ten balík. Musím končit, máme špatný zprávy z Rakouska. Voda prý ještě poleze nahoru. Zkusím ještě brknout do televize.

Ty povodně mně snad FAKT spadly z nebe nebo co, haha. Po odhalení svých billboardů jsem zase začínal bejt trochu bezradnej, co jako budu až do voleb lidem říkat, aby mě zvolili. Zaprvý se nerad opakuju, zadruhý se stejně vždycky ptají na samý hovadiny! Myslím, že volby jsou pro většinu z nich zbytečný luxus a jen jim zamotají hlavu. Vždycky naivně věří, že pro ně FAKT můžeme něco udělat.
Teď tady se starostou stojím ve vysokých holínkách, pomáhám hasičům nosit pytle z pískem před můj barák a ještě mě u toho zadarmo fotí do novin! Ochomýtla se tady i televize, ale pořád chtěli mluvit s obyčejnejma lidma. Nikdy není nad autentickou kampaň přímo z terénu, kdy si i voliči můžou na vlastní kůži vyzkoušet, co to je nejen povodeň, ale i poslancování. Chvíli jste v Praze, pak zase hned doma…. Uvažuju, že jestli se nějaká z těch fotek povede, koupím ji a dám ji na jeden dva svý billboardy. Za tři měsíce si totiž nikdo ani nevzpomene, že jsem tady při povodni FAKT byl a přiložil ruku ke společnými dílu, zatímco ostatní někde blábolili. A jak jsem řekl, nerad se opakuju.
Jinak začínám mít trochu vítr z teliny. Jako krajský volební lídr budu muset jít k MĚKEJŠOVI Moravcovi do Otázek, který se budou točit v městským kulturáku. Pořád nevím, co si o něm mám myslet. Za brejličkami se vždycky tváří jako kámoš, jenže když je sundá, vybalí na vás před lidma nějaký hustý svinstvo. Takhle by se politika dělat neměla. V podstatě jsme všichni na jedný lodi a není důvod házet si klacky pod nohy…. Zkoušel jsem vysondovat, na co se mě bude ptát, abych se mohl trochu připravit, a dokonce jsem jeho produkčnímu nechal poslat menší výslužku, ale vůbec se neozval. Zajímavý, že nepřišel zpátky ani ten balík.
Musím končit, máme špatný zprávy z Rakouska. Voda prý ještě poleze nahoru. Zkusím ještě brknout do televize.