Pondělí, 27. 3. 2006

Ležím doma v posteli, i když jsem měl dávno sedět v poslanecké sněmovně. Zmeškal jsem ranní letadlo do Prahy. Skoro nemůžu ani psát, jak mi pořád třeští hlava!!! Proto dnes jen krátce. V sobotu jsem doma spolu se starostou odhaloval své čtyři volební billboardy (slavnostně jen jeden před kulturákem) a nakonec z toho byla taková pijatyka, že si teď ani nepamatuju, jestli jsme je opravdu odhalili. Budu se radši muset jít podívat. Měli jsme to skvěle vymyšlený, pracovali jsme na tom několik týdnů. Žádná pivní čípárna jako normálně, aby lidi hned nezapomněli, koho mají volit: při příchodu panák slivovice a jednohubka s čabajkou na zahřátí. K tomu igelitka s propagačními materiály a puzzle s obrázkovým výčtem toho, co jsem pro obec za léta poslancování udělal. Málem se mi to tam nevešlo. Je v něm taky skryté heslo a kdo mi ho pošle, dostane prázdninovou permanentku na tobogán od 6 do 7 ráno a od 8 do 9 večer. To hostesky každýmu zdůraznily, aby to ti pitomci hned zase neházeli na zem jako pokaždý, když jim tam nestrčíte chlast nebo něco podobnýho. Pořád si pletou demokracii s rozdáváním dárků. Pro jistotu jsem si stejně najal pořádkovou agenturu, aby odhozený letáky se mnou případně hned sbírali ze země. Nerad se na sebe koukám s pošlapaným ksichtem. Zvlášť když jsem na vlastní náklady pozval čmuchaly z novin a regionální televize. Malý problém nastal při laserové show s odhalením billboardu. Když se vše nasvítilo a ze tmy vystoupila moje obří fotka, vyšel jsem z umělý mlhy na světlo. Jenže lidem to nějak nesecvaklo. Ti debilové čuměli střídavě na fotku a na mě a ptali se: KDO TO JE? Zahrál jsem to trochu na srandu a řekl, že ve volbách se každý politik snaží vypadat trochu líp než ve skutečnosti, haha. Výjimečně jsem mluvil pravdu. Pak jsem přednesl svůj volební program a ujistil je, že na diskusi bude ještě spousta času a že dnes se všichni hlavně bavíme. Myslel jsem samozřejmě bavíme jako bavíme. Nesnáším nejapný dotazy. Načež hned spustili hasiči, aby nebylo slyšet, kdyby se zas nějaký idiot chtěl zase zeptat, jako to bude s naší silnicí. Jako by poslanci byli od toho, aby se starali o silnice, když stejně většinou lítáme, haha. Poslední, co si pamatuju, je půlnoční striptýz pod mým billboardem. Probudil jsem se nahý v kulturáku v síni místních tradic.

Ležím doma v posteli, i když jsem měl dávno sedět v poslanecké sněmovně. Zmeškal jsem ranní letadlo do Prahy. Skoro nemůžu ani psát, jak mi pořád třeští hlava!!! Proto dnes jen krátce. V sobotu jsem doma spolu se starostou odhaloval své čtyři volební billboardy (slavnostně jen jeden před kulturákem) a nakonec z toho byla taková pijatyka, že si teď ani nepamatuju, jestli jsme je opravdu odhalili. Budu se radši muset jít podívat.
Měli jsme to skvěle vymyšlený, pracovali jsme na tom několik týdnů. Žádná pivní čípárna jako normálně, aby lidi hned nezapomněli, koho mají volit: při příchodu panák slivovice a jednohubka s čabajkou na zahřátí. K tomu igelitka s propagačními materiály a puzzle s obrázkovým výčtem toho, co jsem pro obec za léta poslancování udělal. Málem se mi to tam nevešlo. Je v něm taky skryté heslo a kdo mi ho pošle, dostane prázdninovou permanentku na tobogán od 6 do 7 ráno a od 8 do 9 večer. To hostesky každýmu zdůraznily, aby to ti pitomci hned zase neházeli na zem jako pokaždý, když jim tam nestrčíte chlast nebo něco podobnýho. Pořád si pletou demokracii s rozdáváním dárků. Pro jistotu jsem si stejně najal pořádkovou agenturu, aby odhozený letáky se mnou případně hned sbírali ze země. Nerad se na sebe koukám s pošlapaným ksichtem. Zvlášť když jsem na vlastní náklady pozval čmuchaly z novin a regionální televize.
Malý problém nastal při laserové show s odhalením billboardu. Když se vše nasvítilo a ze tmy vystoupila moje obří fotka, vyšel jsem z umělý mlhy na světlo. Jenže lidem to nějak nesecvaklo. Ti debilové čuměli střídavě na fotku a na mě a ptali se: KDO TO JE? Zahrál jsem to trochu na srandu a řekl, že ve volbách se každý politik snaží vypadat trochu líp než ve skutečnosti, haha. Výjimečně jsem mluvil pravdu.
Pak jsem přednesl svůj volební program a ujistil je, že na diskusi bude ještě spousta času a že dnes se všichni hlavně bavíme. Myslel jsem samozřejmě bavíme jako bavíme. Nesnáším nejapný dotazy. Načež hned spustili hasiči, aby nebylo slyšet, kdyby se zas nějaký idiot chtěl zase zeptat, jako to bude s naší silnicí. Jako by poslanci byli od toho, aby se starali o silnice, když stejně většinou lítáme, haha.
Poslední, co si pamatuju, je půlnoční striptýz pod mým billboardem. Probudil jsem se nahý v kulturáku v síni místních tradic.