Pátek, 23. 12. 2005

Dnes jen krátce, když jsou Vánoce, svátky klidu. Před chvílí jsem přiletěl domů z Prahy a jsem zas jak puma. V letadle se nás sešlo víc poslanců, tak jsme si udělali menší vánoční besídku. Nic velkýho: pár piv, víno a panáky a sem tam nějakej mačistickej vtip na stevardku, aby si taky trochu užila, když jsou Vánoce. Nakonec jsme taky jen obyčejní chlapi, ne? I politik by se měl občas umět uvolnit a ukázat obyčejnou lidskou tvář. V odborné hantýrce se tomu říká TOUCH WITH VOTERS. Ne že bych se jich ale potřeboval doopravdy dotýkat. Občas by neškodila menší hygienická osvěta. Musím se jako Rocco pochválit: letošní – předvolební – Vánoce se nám se starostou FAKT povedly. Taky jsme na tom nějakej čas společně makali. Obec jsme vyzdobili vánočními girlandami s fotkami Ježíše, nebo toho, co nosí dárky, a k nim jsme z každý strany připojili i svou vlastní fotku v červené vánoční čepici a dárkem v ruce. Chtěli jsme lidem jen připomenout, že jim dárky nosí nejen Ježíšek, ale i my a že jsou v dobrých rukou. A zůstanou v nich, když nás v červnu zase zvolí. Vůbec si neumím představit, že by nás nezvolili…. Máme tady rozdělané tolik práce, a kdo by ji za nás pak dodělal? Starosta si navíc dneska stoupl ve velké bílé zástěře před největší káď s kapry a lidem je vlastnoručně prodává. Ne že by se sám přímo máchal v tý ledový vodě, zas takový idiot není. Jen jim rybu vždycky strčí do igelitky a přidá můj volební program a otvírák na lahváče. Ne že by v tom byl zas tak velkej rozdíl, haha… Jestli bude o svátcích lepší počasí, zapneme lidem umělý kluziště. Jak se to říká: chléb a hry?

Dnes jen krátce, když jsou Vánoce, svátky klidu. Před chvílí jsem přiletěl domů z Prahy a jsem zas jak puma. V letadle se nás sešlo víc poslanců, tak jsme si udělali menší vánoční besídku. Nic velkýho: pár piv, víno a panáky a sem tam nějakej mačistickej vtip na stevardku, aby si taky trochu užila, když jsou Vánoce. Nakonec jsme taky jen obyčejní chlapi, ne? I politik by se měl občas umět uvolnit a ukázat obyčejnou lidskou tvář. V odborné hantýrce se tomu říká TOUCH WITH VOTERS. Ne že bych se jich ale potřeboval doopravdy dotýkat. Občas by neškodila menší hygienická osvěta.
Musím se jako Rocco pochválit: letošní – předvolební – Vánoce se nám se starostou FAKT povedly. Taky jsme na tom nějakej čas společně makali. Obec jsme vyzdobili vánočními girlandami s fotkami Ježíše, nebo toho, co nosí dárky, a k nim jsme z každý strany připojili i svou vlastní fotku v červené vánoční čepici a dárkem v ruce. Chtěli jsme lidem jen připomenout, že jim dárky nosí nejen Ježíšek, ale i my a že jsou v dobrých rukou. A zůstanou v nich, když nás v červnu zase zvolí. Vůbec si neumím představit, že by nás nezvolili…. Máme tady rozdělané tolik práce, a kdo by ji za nás pak dodělal?
Starosta si navíc dneska stoupl ve velké bílé zástěře před největší káď s kapry a lidem je vlastnoručně prodává. Ne že by se sám přímo máchal v tý ledový vodě, zas takový idiot není. Jen jim rybu vždycky strčí do igelitky a přidá můj volební program a otvírák na lahváče. Ne že by v tom byl zas tak velkej rozdíl, haha…
Jestli bude o svátcích lepší počasí, zapneme lidem umělý kluziště. Jak se to říká: chléb a hry?