Úterý, 13. 12. 2005

Ufff! Kde to jsem? Mám takovou kocovinu, že ani nemůžu otočit hlavou, abych se aspoň podíval, jestli doma, nebo ve svém poslaneckém bytě. Trochu jsem v noci lítal a teď nevím, jestli doopravdy, nebo jen ve snu. Ale vzhledem k tomu, že vedle mě leží JJ, soudím, že to bude druhá varianta. I když: poslední dobou, co necvičí, začíná se podezřele podobat mý starý, což úplně není můj záměr. Měl bych jí naznačit, že takhle si svou reprezentaci nepředstavuju a že za tohle jí neplatím. Pochopitelně chci říct, za tohle jí neplatíte, haha. Advent by se měl zakázat, pro poslance je to sebevražda!! Ne že bysme přes rok nechlastali, jak víte. Ale není nic sebedestruktivnějšího než kolotoč vánočních firemních večírků, na který vás každý rok zvou v domnění, že pro ně příští rok zase něco uděláte. A vy to samozřejmě zase uděláte, pochopitelně. Nakonec jsme tu od zákonů a jejich novel, nebo ne? Někdy sám nevím. Příští rok byste totiž mohli doma obracet kapsy saka a kabátu donekonečna – a nic by z nich nevypadlo. Přinejlepším pozvracený kapesník. Říkám tomu anonymní obálková metoda, stejně jako v případě veřejných zakázek. Po příchodu na firemní party se vždycky projdu ve svém prostějovském kabátu sálem a pozdravím hlavouny, aby viděli, kam se odevzdávají obálky. Pak kabát odložím do šatny a normálně se bavím. Při odchodu ho zase jen vyzvednu a jedu domů. Až doma!!! vyklepu kapsy – a to byste nevěřili!! Letos dokonce ani já ne!!! Například už mám dvě letenky do Karibiku (nevím, jestli se chci za současného stavu koukat na JJ v plavkách! Možná vezmu někoho jinýho) a k nim přiloženou vizitku se vzkazem: Ta čistička, co po nás z ministerstva chtějí, nezabije jen nás, ale i 150 pracovních míst! Mysli na lidi! PS: UŽIJ SI TO! Před týdnem jsem úplně stejně vyklepl obálku s padesátníkem. Bylo v ní i vánoční přání s pozdravem od okresního fotbalového klubu, jemuž jsem nedávno v parlamentu vymohl dva miloše na nový kabiny s barem a plazmou. Doslova: Kluci ti to nezapomenou!! Tak takhle nějak to chodí, jen pro vaši informaci. Jen úplněj blb jezdí na Ruzyň a slepičí vše do mobilu! Dneska je mi ale tak blbě, že se nemůžu doplížit ani k tomu podělanýmu kabátu, jemuž z kapsy čouhá něco bílýho…

Ufff! Kde to jsem? Mám takovou kocovinu, že ani nemůžu otočit hlavou, abych se aspoň podíval, jestli doma, nebo ve svém poslaneckém bytě. Trochu jsem v noci lítal a teď nevím, jestli doopravdy, nebo jen ve snu. Ale vzhledem k tomu, že vedle mě leží JJ, soudím, že to bude druhá varianta. I když: poslední dobou, co necvičí, začíná se podezřele podobat mý starý, což úplně není můj záměr. Měl bych jí naznačit, že takhle si svou reprezentaci nepředstavuju a že za tohle jí neplatím. Pochopitelně chci říct, za tohle jí neplatíte, haha.
Advent by se měl zakázat, pro poslance je to sebevražda!! Ne že bysme přes rok nechlastali, jak víte. Ale není nic sebedestruktivnějšího než kolotoč vánočních firemních večírků, na který vás každý rok zvou v domnění, že pro ně příští rok zase něco uděláte. A vy to samozřejmě zase uděláte, pochopitelně. Nakonec jsme tu od zákonů a jejich novel, nebo ne? Někdy sám nevím. Příští rok byste totiž mohli doma obracet kapsy saka a kabátu donekonečna – a nic by z nich nevypadlo. Přinejlepším pozvracený kapesník. Říkám tomu anonymní obálková metoda, stejně jako v případě veřejných zakázek. Po příchodu na firemní party se vždycky projdu ve svém prostějovském kabátu sálem a pozdravím hlavouny, aby viděli, kam se odevzdávají obálky. Pak kabát odložím do šatny a normálně se bavím. Při odchodu ho zase jen vyzvednu a jedu domů.
Až doma!!! vyklepu kapsy – a to byste nevěřili!! Letos dokonce ani já ne!!! Například už mám dvě letenky do Karibiku (nevím, jestli se chci za současného stavu koukat na JJ v plavkách! Možná vezmu někoho jinýho) a k nim přiloženou vizitku se vzkazem: Ta čistička, co po nás z ministerstva chtějí, nezabije jen nás, ale i 150 pracovních míst! Mysli na lidi! PS: UŽIJ SI TO! Před týdnem jsem úplně stejně vyklepl obálku s padesátníkem. Bylo v ní i vánoční přání s pozdravem od okresního fotbalového klubu, jemuž jsem nedávno v parlamentu vymohl dva miloše na nový kabiny s barem a plazmou. Doslova: Kluci ti to nezapomenou!!
Tak takhle nějak to chodí, jen pro vaši informaci. Jen úplněj blb jezdí na Ruzyň a slepičí vše do mobilu!
Dneska je mi ale tak blbě, že se nemůžu doplížit ani k tomu podělanýmu kabátu, jemuž z kapsy čouhá něco bílýho…