Úterý, 6. 12. 2005

Auuuu! Připadám si, jak kdybych měl přes hlavu fusekli. Pod pravým okem monokl, vzadu na hlavě bouli…. Další pracovní den v prdeli…. Sakra! A to mám jít večer vyprávět o poslaneckém adventu do regionálního rádia…. Včera jsme se starostou dělali v kulturáku menší mikulášskou, náš předvolební dárek všem místním voličům, kterým ještě záleží na tom, kdo je čtyři roky vojebává, haha…. Přitom jsme si dali záležet, aby všechno politicky klaplo, jak má, vložili jsme do toho všechny svý marketingový znalosti. Starosta byl Mikuláš s dlouhou bradkou, já archanděl s kadeřavými bílými křídly (doufám, že k tomu taky patří) a bývalý náčelník místní VB, který pořád umí dělat pěkný bububu, zlý čert s pendrekem. Sehnali jsme dokonce i sponzora na občerstvení – místní uzenářskou firmu, který jsem nedávno pomáhal na kraji vyjednat menší výjimku v hygieně provozu. Přes hostinskýho jsem zase přímo u pivovaru, který by k nám pivo rád dodával i dál, domluvil dodávku výčepní desítky….. A starosta sám zamluvil zadarmo striptérský duo, který nám pravidelně vystupuje v předvolební kampani. To samozřejmě až na později, až děti půjdou spát….. A každý dostal při příchodu do kulturáku mikulášský dárek: děti pytlík bonbónů s mojí andělskou fotkou a logem strany, dospělí lahváče, jitrnici, otvírák a můj volební program. Večer začal docela hezky, jako obvykle. Místní ochotníci zahráli dětem loutkový divadýlko, na který jsem finančně osobně přispěl. Pak proběhla kratší diskotéka, po níž jsme vyhlásili dětskou večerku. Problém byl, že v tý době už dávno došla sponzorská desítka, takže všichni začali chlastat panáky. Pamatuju si jen, jak mi někdo najednou zezadu rve andělská křídla a říká, hele, na tohle jsme tě nezvolili…. Tak jsem mu zkusil jednu vrazit, ale skončil jsem pod stolem….. Když jsem se šel na záchod omýt studenou vodou, narazil jsem vzadu na chodbě na starostu, jak celý ještě v mikulášským hávu loudí na blondýně soukromý striptýz. Ukončil to až její přítel-manažer, který mu pěstí otočil vousy dozadu…. Sešli jsme se spolu u umyvadla se studenou vodou…. Ležím doma v obýváku a přemýšlím, co večer řeknu v tom v rádiu…. Výjimečně bych snad radši mluvil o politice!

Auuuu! Připadám si, jak kdybych měl přes hlavu fusekli. Pod pravým okem monokl, vzadu na hlavě bouli…. Další pracovní den v prdeli…. Sakra! A to mám jít večer vyprávět o poslaneckém adventu do regionálního rádia….
Včera jsme se starostou dělali v kulturáku menší mikulášskou, náš předvolební dárek všem místním voličům, kterým ještě záleží na tom, kdo je čtyři roky vojebává, haha…. Přitom jsme si dali záležet, aby všechno politicky klaplo, jak má, vložili jsme do toho všechny svý marketingový znalosti. Starosta byl Mikuláš s dlouhou bradkou, já archanděl s kadeřavými bílými křídly (doufám, že k tomu taky patří) a bývalý náčelník místní VB, který pořád umí dělat pěkný bububu, zlý čert s pendrekem. Sehnali jsme dokonce i sponzora na občerstvení – místní uzenářskou firmu, který jsem nedávno pomáhal na kraji vyjednat menší výjimku v hygieně provozu. Přes hostinskýho jsem zase přímo u pivovaru, který by k nám pivo rád dodával i dál, domluvil dodávku výčepní desítky….. A starosta sám zamluvil zadarmo striptérský duo, který nám pravidelně vystupuje v předvolební kampani. To samozřejmě až na později, až děti půjdou spát….. A každý dostal při příchodu do kulturáku mikulášský dárek: děti pytlík bonbónů s mojí andělskou fotkou a logem strany, dospělí lahváče, jitrnici, otvírák a můj volební program.
Večer začal docela hezky, jako obvykle. Místní ochotníci zahráli dětem loutkový divadýlko, na který jsem finančně osobně přispěl. Pak proběhla kratší diskotéka, po níž jsme vyhlásili dětskou večerku. Problém byl, že v tý době už dávno došla sponzorská desítka, takže všichni začali chlastat panáky. Pamatuju si jen, jak mi někdo najednou zezadu rve andělská křídla a říká, hele, na tohle jsme tě nezvolili…. Tak jsem mu zkusil jednu vrazit, ale skončil jsem pod stolem….. Když jsem se šel na záchod omýt studenou vodou, narazil jsem vzadu na chodbě na starostu, jak celý ještě v mikulášským hávu loudí na blondýně soukromý striptýz. Ukončil to až její přítel-manažer, který mu pěstí otočil vousy dozadu…. Sešli jsme se spolu u umyvadla se studenou vodou….
Ležím doma v obýváku a přemýšlím, co večer řeknu v tom v rádiu…. Výjimečně bych snad radši mluvil o politice!