Úterý, 15. 11. 2005

Včera ráno mi u trafiky zase pěkně zalepilo, jako obvykle v pondělí!!! Kouknu na titulku Lidovek a co nevidím: velký článek o zákonodárcích, lobbistech a korupci!! Fujtajbl, ještě že mám srdíčko jako fotbalisti! Chvíli jsem přemýšlel, jestli jsem zákonodárce FAKT i já, když jsem za deset let své poslanecké práce ještě žádný zákon nikomu nedaroval, ale pak mi došlo, že asi jo, když mě za to každý měsíc pořád platí a ještě mi dávají na benzín a JJ, takže mi zalepilo FAKT hustě! Nikdy není dobrý vidět svý jméno v blízkosti ošklivýho slova jako korupce, navíc půlroku před volbami a když byste FAKT mohli mít co vysvětlovat jako já, haha…. Vůbec se mi to nechtělo číst venku mezi lidma, tak jsem radši i s novinama zase zapadl domů. Až tam se mi ulevilo!!! Čmuchalové zase vařili z tý svý kalný anonymní vody, žádná opravdová investigace, fakta a informace!! Samý co by kdyby…. Navíc si pro jmenovité interview vybrali toho chudáka Marka Bendu, který je takový zoufalec, že mu doopravdy věřím, že mu nikdo zatím nenabídl ani úplatek. Bůhví, co by s ním udělal. Možná by ho nejdřív utratil a pak se sám kvůli televizi nabonzoval Zaorálkovi….. Nicméně budu si muset trochu uklidit, co kdyby náhodou? Jsem zvědavý, jestli Ratha odvezou do Bohnic už dneska, nebo až zítra.

Včera ráno mi u trafiky zase pěkně zalepilo, jako obvykle v pondělí!!! Kouknu na titulku Lidovek a co nevidím: velký článek o zákonodárcích, lobbistech a korupci!! Fujtajbl, ještě že mám srdíčko jako fotbalisti! Chvíli jsem přemýšlel, jestli jsem zákonodárce FAKT i já, když jsem za deset let své poslanecké práce ještě žádný zákon nikomu nedaroval, ale pak mi došlo, že asi jo, když mě za to každý měsíc pořád platí a ještě mi dávají na benzín a JJ, takže mi zalepilo FAKT hustě! Nikdy není dobrý vidět svý jméno v blízkosti ošklivýho slova jako korupce, navíc půlroku před volbami a když byste FAKT mohli mít co vysvětlovat jako já, haha….
Vůbec se mi to nechtělo číst venku mezi lidma, tak jsem radši i s novinama zase zapadl domů. Až tam se mi ulevilo!!! Čmuchalové zase vařili z tý svý kalný anonymní vody, žádná opravdová investigace, fakta a informace!! Samý co by kdyby…. Navíc si pro jmenovité interview vybrali toho chudáka Marka Bendu, který je takový zoufalec, že mu doopravdy věřím, že mu nikdo zatím nenabídl ani úplatek. Bůhví, co by s ním udělal. Možná by ho nejdřív utratil a pak se sám kvůli televizi nabonzoval Zaorálkovi…..
Nicméně budu si muset trochu uklidit, co kdyby náhodou? Jsem zvědavý, jestli Ratha odvezou do Bohnic už dneska, nebo až zítra.