Pátek, 11. 11. 2005

Co se psychopat David Rath stal ministrem zdravotnictví, jsem si v politice jistý jedinou věcí: stejně jako kterýkoli jiný pátek poletím i dnes přesně v 15:00 domů, takže se starostou stihnu v hospodě VyVolené, aniž by mi nějaký trouba zasednul místo. Jaká úleva po všech turbulencích posledního týdne podívat se na Vladka, jak se holí v podpaží!!!! Nebo to byla ta černovlasá holka? Už mi to celý trochu splývá v jeden bordel…. Celý týden jsem nedělal skoro nic jinýho než po sobě zametal svinčík, aby Rath něco nevyšťoural. A že by měl co, haha…. Zase mi kvůli nezbyl čas na opravdovou poslaneckou práci, jako je třeba můj klíčový zákon o sezení mladistvých na lavičkách!! Fakt už nevím, s jakým účtem na jaře před voliče předstoupím (asi zase s klobásama a pivem jako normálně). Do toho jsem s ostatními psal trestní oznámení na všechny okolo, už ani nevím kvůli čemu. Plus denunciační články do novin. Kde to všechno skončí? Nikdo neví. V poslaneckých kuloárech jsem dokonce zaslechl, že Rath s Roccem naléhali na ministra obrany, aby armáda oblehla obrněnými transportéry VZP kvůli údajnému tunelování a URNA zajistila Musílkovou. Ministr byl prý tak zaskočenej, že jen řekl, že by to klidně udělal, ale nemůže, protože by transportéry mohly cestou na Floru kleknout v půlce Vinohradský a co pak s nima? A co taky kdyby se v noci nechtěně rozjely z Flory dolů na Žižkov? Armáda by to jen těžko označila za politováníhodné „friendly“ srovnání se zemí. A jak víme z CzechTeku, Rocco by se hned od všeho podle distancoval a naopak by vinu hodil na Ratha a armádu. Musela by padnout ne jedna, ale hned dvě další ministerský hlavy. Hrůza!!! A to nás se starostou čeká příští týden regionální partajní konference, jak říkáme, tření idejí. A teď bohužel nemyslím s agenturníma hosteskama v zadním sále kulturáku. P.S.: Nikdy neříkej v politice nikdy! P.P.S.: Za chvíli mi to letí.

Co se psychopat David Rath stal ministrem zdravotnictví, jsem si v politice jistý jedinou věcí: stejně jako kterýkoli jiný pátek poletím i dnes přesně v 15:00 domů, takže se starostou stihnu v hospodě VyVolené, aniž by mi nějaký trouba zasednul místo. Jaká úleva po všech turbulencích posledního týdne podívat se na Vladka, jak se holí v podpaží!!!! Nebo to byla ta černovlasá holka? Už mi to celý trochu splývá v jeden bordel…. Celý týden jsem nedělal skoro nic jinýho než po sobě zametal svinčík, aby Rath něco nevyšťoural. A že by měl co, haha…. Zase mi kvůli nezbyl čas na opravdovou poslaneckou práci, jako je třeba můj klíčový zákon o sezení mladistvých na lavičkách!! Fakt už nevím, s jakým účtem na jaře před voliče předstoupím (asi zase s klobásama a pivem jako normálně).
Do toho jsem s ostatními psal trestní oznámení na všechny okolo, už ani nevím kvůli čemu. Plus denunciační články do novin. Kde to všechno skončí? Nikdo neví. V poslaneckých kuloárech jsem dokonce zaslechl, že Rath s Roccem naléhali na ministra obrany, aby armáda oblehla obrněnými transportéry VZP kvůli údajnému tunelování a URNA zajistila Musílkovou. Ministr byl prý tak zaskočenej, že jen řekl, že by to klidně udělal, ale nemůže, protože by transportéry mohly cestou na Floru kleknout v půlce Vinohradský a co pak s nima? A co taky kdyby se v noci nechtěně rozjely z Flory dolů na Žižkov? Armáda by to jen těžko označila za politováníhodné „friendly“ srovnání se zemí. A jak víme z CzechTeku, Rocco by se hned od všeho podle distancoval a naopak by vinu hodil na Ratha a armádu. Musela by padnout ne jedna, ale hned dvě další ministerský hlavy.
Hrůza!!! A to nás se starostou čeká příští týden regionální partajní konference, jak říkáme, tření idejí. A teď bohužel nemyslím s agenturníma hosteskama v zadním sále kulturáku.
P.S.: Nikdy neříkej v politice nikdy!
P.P.S.: Za chvíli mi to letí.