Středa, 26. 10. 2005

Podělaná politika!!! Kvůli daním a Rathovi jsem neměl ani čas a chuť sednout si večer k deníku, což je jediná chvíle, kdy můžu být sám sebou a nelhat jako když tiskne! Jdu ze schůze na schůzi, takže už ani nevím, z jaký jsem vlastně strany. Teda naštěstí ne že by to zas tak vadilo…… Nakonec politika by neměla jít jen po stranický linii, ne? neděláme to přece pro sebe! Ten pošahanej doktor se fakt úplně zcvoknul a Rocco s ním. Nebo ten už vlastně byl cvok předtím…. Haha…. Nevím, jak dlouho budeme všichni hrát ten teátr s různými právními rozbory, kterým nerozumí ani ti, co o nich v televizi mluví. Už mě to FAKT unavuje. To nemohl někdo tu podělanou ústavu naškrábat tak, abychom jí aspoň rozuměli? Stejně na ni všichni kašlou…. A na pořádnou systematickou poslaneckou práci, jako je třeba můj zákon o sezení mladistvých na lavičkách, pak vůbec nezbývá čas. Všichni se jen hrnou do rádia a televizi, aby žvatlali o střetu zájmů. Přitom jako bysme v něm občas nebyli trochu nebo víc všichni, no ne? A čas pěkně letí: volby jsou za rohem a já mám v ruce to samý co před čtyřma rokama – víte CO! Ještě že si – včetně mě - nikdo nepamatuje, s čím jsem kandidoval minule…. S daněmi je to následovně: žádná rozumná vláda je pochopitelně nesníží, z čeho bysme pak všichni ve volebních obvodech platili aquaparky a fotbalové mančafty, které trénují naši fotři a z kterých si občas zaplatíme střechu na baráku? To bysme pak rovnou mohli jít makat jako naši voliči….. A mimochodem: i oni mají po práci nárok na nějakou nenáročnou, oddychovou zábavu. A vždycky je lepší, když to za ně rozumně rozhodneme my, přece jen o tom víme svý…. No ne? Proto je na opozici celou dobu v televizi řvát, že má plán na radikální snížení daní, protože ví, že jí to v parlamentu nikdy neprojde! Haha… A když se pak náhodou dostane k moci, daně stejně sníží, protože zjistí, že na všechno, co ve volbách naslibovala, chybí peníze, takže by ji za čtyři roky znovu nevolil vůbec nikdo…. A jak všichni víme, čtyři roky bývají v politice na zametení všech průserů kurevsky málo času!

Podělaná politika!!! Kvůli daním a Rathovi jsem neměl ani čas a chuť sednout si večer k deníku, což je jediná chvíle, kdy můžu být sám sebou a nelhat jako když tiskne! Jdu ze schůze na schůzi, takže už ani nevím, z jaký jsem vlastně strany. Teda naštěstí ne že by to zas tak vadilo…… Nakonec politika by neměla jít jen po stranický linii, ne? neděláme to přece pro sebe!
Ten pošahanej doktor se fakt úplně zcvoknul a Rocco s ním. Nebo ten už vlastně byl cvok předtím…. Haha…. Nevím, jak dlouho budeme všichni hrát ten teátr s různými právními rozbory, kterým nerozumí ani ti, co o nich v televizi mluví. Už mě to FAKT unavuje. To nemohl někdo tu podělanou ústavu naškrábat tak, abychom jí aspoň rozuměli? Stejně na ni všichni kašlou…. A na pořádnou systematickou poslaneckou práci, jako je třeba můj zákon o sezení mladistvých na lavičkách, pak vůbec nezbývá čas. Všichni se jen hrnou do rádia a televizi, aby žvatlali o střetu zájmů. Přitom jako bysme v něm občas nebyli trochu nebo víc všichni, no ne? A čas pěkně letí: volby jsou za rohem a já mám v ruce to samý co před čtyřma rokama – víte CO! Ještě že si – včetně mě - nikdo nepamatuje, s čím jsem kandidoval minule….
S daněmi je to následovně: žádná rozumná vláda je pochopitelně nesníží, z čeho bysme pak všichni ve volebních obvodech platili aquaparky a fotbalové mančafty, které trénují naši fotři a z kterých si občas zaplatíme střechu na baráku? To bysme pak rovnou mohli jít makat jako naši voliči….. A mimochodem: i oni mají po práci nárok na nějakou nenáročnou, oddychovou zábavu. A vždycky je lepší, když to za ně rozumně rozhodneme my, přece jen o tom víme svý…. No ne?
Proto je na opozici celou dobu v televizi řvát, že má plán na radikální snížení daní, protože ví, že jí to v parlamentu nikdy neprojde! Haha… A když se pak náhodou dostane k moci, daně stejně sníží, protože zjistí, že na všechno, co ve volbách naslibovala, chybí peníze, takže by ji za čtyři roky znovu nevolil vůbec nikdo…. A jak všichni víme, čtyři roky bývají v politice na zametení všech průserů kurevsky málo času!