Středa, 19. 10. 2005

Jaký krásný den a já zase tvrdnu za 70 litrů v kanclu!!! Někdy s tím mám FAKT chuť praštit!!! Aspoň že mi jde půlka z nájmu do kapsy…. Haha… Teď mám ale radost z nápadu na zákon o sezení mladistvých na lavičkách. S těmi patnácti minutami jsem to myslím fakt vyhmátl…. Hned jsem o tom mluvil dlouze s předsedou a i ten starej blb byl celej nadšenej!!! Před volbama nikdy neví, čeho se chytit…. Dal mi hned absolutní zelenou, abych s tím šel co nejdřív ven, než to napadne někoho jinýho. Poslední dobou je totiž v parlamentu celkem nouze o dobrý nápady….. Doslova vaříme z vody…. Hned jsem zaúkoloval JJ, aby provedla menší sociální a právní průzkum a hodila hrubou verzi na papír. U těch mladejch parchantů dnes člověk musí být opatrný, je to samý psycholog a psychiatr…. To když bejvalo psychologem pár žejdlíků a psychiatrem příslušník VB, to….. No nic. Taky mi udělaly radost výsledky výzkumu Transparency International o korupci. Naše skoro 50. místo možná není nic moc, ale zase ze 190 zemí je to pořád první čtvrtka, jestli se ještě trochu orientuju v číslech….. Proč o tom ale mluvím? Pořád jsem nevěděl, jak to narafičit, abychom si mohli s JJ udělat za poslanecký peníze a diety dovolenou v Africe, a nebyli za to popotahovaný nějakým upoceným čmuchalem, co byl nejdál v Chorvatsku a to to ještě musel maskovat reportáží…. Haha… Tak teď to konečně vím. Během posledního roku nás těsně skočila i Botswana, což považuju za velký úspěch. Teda myslím samozřejmě jejich úspěch…. Tak mě napadlo, že bych mohl za dva tři týdny trochu okouknout, jak to tam dělají, že i tam mažou míň než my… Mohli bychom tam s JJ letět přímo s Thajska, tam jdou prý po korupci taky celkem tvrdě. A tepla není nikdy dost, zvlášť když je u nás kosa….. Jdu zavolat holce, co mi obstarává letenky….. Myslím samozřejmě i ty, co nikdy neletěly….

Jaký krásný den a já zase tvrdnu za 70 litrů v kanclu!!! Někdy s tím mám FAKT chuť praštit!!! Aspoň že mi jde půlka z nájmu do kapsy…. Haha… Teď mám ale radost z nápadu na zákon o sezení mladistvých na lavičkách. S těmi patnácti minutami jsem to myslím fakt vyhmátl…. Hned jsem o tom mluvil dlouze s předsedou a i ten starej blb byl celej nadšenej!!! Před volbama nikdy neví, čeho se chytit…. Dal mi hned absolutní zelenou, abych s tím šel co nejdřív ven, než to napadne někoho jinýho. Poslední dobou je totiž v parlamentu celkem nouze o dobrý nápady….. Doslova vaříme z vody…. Hned jsem zaúkoloval JJ, aby provedla menší sociální a právní průzkum a hodila hrubou verzi na papír. U těch mladejch parchantů dnes člověk musí být opatrný, je to samý psycholog a psychiatr…. To když bejvalo psychologem pár žejdlíků a psychiatrem příslušník VB, to…..
No nic. Taky mi udělaly radost výsledky výzkumu Transparency International o korupci. Naše skoro 50. místo možná není nic moc, ale zase ze 190 zemí je to pořád první čtvrtka, jestli se ještě trochu orientuju v číslech….. Proč o tom ale mluvím? Pořád jsem nevěděl, jak to narafičit, abychom si mohli s JJ udělat za poslanecký peníze a diety dovolenou v Africe, a nebyli za to popotahovaný nějakým upoceným čmuchalem, co byl nejdál v Chorvatsku a to to ještě musel maskovat reportáží…. Haha… Tak teď to konečně vím. Během posledního roku nás těsně skočila i Botswana, což považuju za velký úspěch. Teda myslím samozřejmě jejich úspěch…. Tak mě napadlo, že bych mohl za dva tři týdny trochu okouknout, jak to tam dělají, že i tam mažou míň než my… Mohli bychom tam s JJ letět přímo s Thajska, tam jdou prý po korupci taky celkem tvrdě. A tepla není nikdy dost, zvlášť když je u nás kosa…..
Jdu zavolat holce, co mi obstarává letenky….. Myslím samozřejmě i ty, co nikdy neletěly….