Středa, 3. 8. 2005

Pořád doma kvůli CzechTeku, stará i JJ volají z Harrachova, kdy přijedu. PODĚLANÁ POLITIKA!!! Říkáme si se starostou, že to stejně bylo chytrý zablokovat jim cestu a přinutit je jezdit přes cizí pozemky, takže bude důvod je rozprášit….. A že je kurva rozprášili!!! Běhali po lese jak vyplašený srny… Skoro jako by na TO ani nepřišli policajti, ale Tlusťoch (JP) nebo někdo podobnej….. No určitě ne Bublifuk (FB), ten prý ani nevěděl, kde CzechTek je. Nakonec ale vlastně DÍKY za CzechTek, co bysme bez něj v létě dělali? Na tom masakru se nakonec zadarmo zahojíme všichni, i když ty špindíry nesnášíme úplně stejně: za zákrok naskáčou Tlusťochovi preferenční body u starejch komoušů. Jeho kritikou zaskóruje Topolánek u mladších městských technařů, jejich rodičů a vůbec všech živlů. Profesor (VK) se připomene, že je. Havel si zavzpomíná na disent. Řekl bych, že ho ještě musej svrbět záda, haha…. Tenkrát na Škroupáku a na Václaváku, to byla jiná mela!!! Nikdo se ani neuprd! Ani my se starostou nebudeme škodný. Svedeme na CzechTek tu zamořenou louku, co chceme pronajmout, a uhrajeme dotaci na její vyčištění. Oba totiž MOC dobře víme, co se tady OPRAVDU dělo. Vůbec nic hezkýho. Kdyby sem chtěli přijet i příští rok, mohli bysme uhrát tu děravou silnici, FAKT už se po ní nedá jezdit! Doufám, že se ještě koncem týdne dostanu do Harrachova. Nocleh za 43 korun na den a plná penze za 160…. Každej to holt má takový, jaký si to udělá.

Pořád doma kvůli CzechTeku, stará i JJ volají z Harrachova, kdy přijedu. PODĚLANÁ POLITIKA!!! Říkáme si se starostou, že to stejně bylo chytrý zablokovat jim cestu a přinutit je jezdit přes cizí pozemky, takže bude důvod je rozprášit….. A že je kurva rozprášili!!! Běhali po lese jak vyplašený srny… Skoro jako by na TO ani nepřišli policajti, ale Tlusťoch (JP) nebo někdo podobnej….. No určitě ne Bublifuk (FB), ten prý ani nevěděl, kde CzechTek je.
Nakonec ale vlastně DÍKY za CzechTek, co bysme bez něj v létě dělali? Na tom masakru se nakonec zadarmo zahojíme všichni, i když ty špindíry nesnášíme úplně stejně: za zákrok naskáčou Tlusťochovi preferenční body u starejch komoušů. Jeho kritikou zaskóruje Topolánek u mladších městských technařů, jejich rodičů a vůbec všech živlů. Profesor (VK) se připomene, že je. Havel si zavzpomíná na disent. Řekl bych, že ho ještě musej svrbět záda, haha…. Tenkrát na Škroupáku a na Václaváku, to byla jiná mela!!! Nikdo se ani neuprd!
Ani my se starostou nebudeme škodný. Svedeme na CzechTek tu zamořenou louku, co chceme pronajmout, a uhrajeme dotaci na její vyčištění. Oba totiž MOC dobře víme, co se tady OPRAVDU dělo. Vůbec nic hezkýho. Kdyby sem chtěli přijet i příští rok, mohli bysme uhrát tu děravou silnici, FAKT už se po ní nedá jezdit!
Doufám, že se ještě koncem týdne dostanu do Harrachova. Nocleh za 43 korun na den a plná penze za 160…. Každej to holt má takový, jaký si to udělá.