Rocco občanům

Vážené soudružky, vážení soudruzi, je mi ctí k Vám opět promluvit, tentokrát výjimečně ze zasloužené dovolené v Rakousku. Jistě jste si všimli, že jsem už několik měsíců Vaším novým premiérem, premiérem, který vám bedlivě naslouchá. Ano. A jistě rádi nasloucháte i Vy mně, ostatně jak o tom svědčí má rostoucí obliba a popularita, stejně jako volební preference ČSSD. Můžu Vás proto ubezpečit, že nejsem laciným lokajem politických činů, nýbrž Vaším služebníkem, služebníkem obliby a popularity. Tak.

Vážené soudružky, vážení soudruzi,
je mi ctí k Vám opět promluvit, tentokrát výjimečně ze zasloužené dovolené v Rakousku. Jistě jste si všimli, že jsem už několik měsíců Vaším novým premiérem, premiérem, který vám bedlivě naslouchá. Ano. A jistě rádi nasloucháte i Vy mně, ostatně jak o tom svědčí má rostoucí obliba a popularita, stejně jako volební preference ČSSD. Můžu Vás proto ubezpečit, že nejsem laciným lokajem politických činů, nýbrž Vaším služebníkem, služebníkem obliby a popularity. Tak.
Ano, někteří blízcí soudruzi (občas i soudružky) mi přezdívají buldozer, čehož by se mnohý zbabělý politik zalekl. Ne tak já, Jiří Paroubek, Váš nový premiér! Ostatně svou politickou odvahu jsem kalil už v podniku RAJ a věřte mi – ehm. Buldozer má, jak známo, srovnávat nechtěné věci, tak říkajíc póvl, se zemí. A věřte mi, účastníci diverzních akcí jako CzechTek, takovou nechtěnou věcí, tak říkajíc póvlem, jsou. Ano. Řídí se zvrácenou liberální mentalitou, že co není zakázáno, je povoleno. Mají dready, tetování a dělají bordel! Ale tak to, vážené soudružky a vážení soudruzi, u nás v České republice, svobodné a demokratické republice, členu EU, pod mým vedením nebude! Nebude a nebude! Už v RAJi jsme věděli, že – ehm. Ryba smrdí od hlavy. Tak.
Ano, jak jste jistě zaznamenali, utekl před pár týdny záchodkem, chce se mi říct hajzlíkem, ale ještě se ovládnu, naší policii miliardář Krejčíř. Ano, všiml jsem si toho i já, Váš nový premiér. Hned mi spadla obliba a popularita - a ne neprávem. Premiér má mít republiku pevně v rukou, ne naopak jako můj předchůdce. Má ji řídit a má být tak říkajíc razantním, rozhodným a intuitivním člověkem, člověkem, který se nezalekne politických výzev a myslí dopředu!
Ano, jak jste si jistě všimli, doposud jsem v premiérské funkci téměř nic neudělal. Vystačil jsem si s předstíráním práce jako v RAJi - ehm. To ale tento víkend skončilo! Bylo nutné odčinit policejní i politické fiasko s Krejčířem, stejně jako v praxi vyzkoušet bdělost našich silových složek. A kde jinde než na CzechTeku?
Vážené soudružky, vážení soudruzi,
dovolte mi můj projev zakončit osobním politickým apelem. Tak. Ano, všechny soudružky i soudruzi žijící v naší svobodné a demokratické republice musejí vědět, že opět mají premiéra, ministra vnitra i policii odhodlané kvůli mé oblibě a popularitě k čemukoli! Protože jak říkáme u nás ve straně: Buldozer se neptá PROČ. Buldozer PROSTĚ jede!
Pokojné prožití dovolených.