Pondělí, 27.6. 2005

Super víkend! Vyjel jsem si s kámošema na tuning party do Hradce a trochu jsme tam zachlastali. Člověk by nevěřil, na jaký hovadiny u nás mají lidi prachy. A to v telce pořád bulej, že žádný nemaj. Možná bysme jim daně přece jen nemuseli snižovat tolik. Bůhví, za co by ty prachy utráceli pak…. No nic, radši se teď nebudu do politiky chvíli montovat! Ještě že jsem si s sebou vzal služební průkaz. Dal jsem si v tom vedru pár red bullů s vodkou, takže když mě pak benga dali dejchnout kvůli rychlosti, fouknul jsem skoro promile. Ty vole! Chtěli mi zakázat řídit dál, ale když viděli průkaz, šli zase prdět do toho svýho pekáče. Večer mi volal předseda a ptal se, co dělám. Řekl jsem mu, že nedělám nic, jak mi nařídil. Řekl, že dobře dělám a že má pro mě domácí džob. Mám zjistit, kde všude máme svý lidi v dozorčích radách a podobně. Prý se chystá nějaká rošáda. Nakonec jsem se ho zeptal, co říká na dva body, co mu přibyly na popularitě. Čekal jsem menší pochvalu, jenže ten blb řekl, že je rád a že nová agentura dělá dobrou práci. To mě poser – agentura! (to jsem samozřejmě neřekl). Haha. Byl to můj nápad, aby si myl častěji vlasy a oholil ten trapnej knír. Lidi prostě dneska nevěřej nikomu s knírem, to dávno podložený výzkumem. Čekejte ale v politice vděčnost!

Super víkend! Vyjel jsem si s kámošema na tuning party do Hradce a trochu jsme tam zachlastali. Člověk by nevěřil, na jaký hovadiny u nás mají lidi prachy. A to v telce pořád bulej, že žádný nemaj. Možná bysme jim daně přece jen nemuseli snižovat tolik. Bůhví, za co by ty prachy utráceli pak…. No nic, radši se teď nebudu do politiky chvíli montovat!
Ještě že jsem si s sebou vzal služební průkaz. Dal jsem si v tom vedru pár red bullů s vodkou, takže když mě pak benga dali dejchnout kvůli rychlosti, fouknul jsem skoro promile. Ty vole! Chtěli mi zakázat řídit dál, ale když viděli průkaz, šli zase prdět do toho svýho pekáče.
Večer mi volal předseda a ptal se, co dělám. Řekl jsem mu, že nedělám nic, jak mi nařídil. Řekl, že dobře dělám a že má pro mě domácí džob. Mám zjistit, kde všude máme svý lidi v dozorčích radách a podobně. Prý se chystá nějaká rošáda.
Nakonec jsem se ho zeptal, co říká na dva body, co mu přibyly na popularitě. Čekal jsem menší pochvalu, jenže ten blb řekl, že je rád a že nová agentura dělá dobrou práci. To mě poser – agentura! (to jsem samozřejmě neřekl). Haha. Byl to můj nápad, aby si myl častěji vlasy a oholil ten trapnej knír. Lidi prostě dneska nevěřej nikomu s knírem, to dávno podložený výzkumem.
Čekejte ale v politice vděčnost!