Pátek, 17. 6. 2005

Ještě že tak! Pátek a já pořád dřepím v Praze! Ještě že se v Bruselu zase dohodli, že se dohodnou příště, takže můžu odjet na chatu. Mám tam ve sklepě basičku Kozla… Doufám jen, že ty taxikářský pičusové už neblokujou letiště, protože… Kurva – co vůbec dělá VB? Kde jsou kluci? Proč tam na ně prostě nevlítnou a.. Žijeme snad v právním státě, nebo ne? Nevím, jak bych kámošům, co jsem s nima jako tichý společník založil agenturu kvůli prachům na kampaň o euroústavě, vykládal, že jejich prachy jsou, haha, v hajzlu. Pár z nich na mě ví, co by vůbec vědět neměli….(tohle musím v nejbližší době nějak vyřídit) Za chvíli mi to letí. Doufám, že stará zůstane doma.

Ještě že tak! Pátek a já pořád dřepím v Praze! Ještě že se v Bruselu zase dohodli, že se dohodnou příště, takže můžu odjet na chatu. Mám tam ve sklepě basičku Kozla… Doufám jen, že ty taxikářský pičusové už neblokujou letiště, protože… Kurva – co vůbec dělá VB? Kde jsou kluci? Proč tam na ně prostě nevlítnou a.. Žijeme snad v právním státě, nebo ne?
Nevím, jak bych kámošům, co jsem s nima jako tichý společník založil agenturu kvůli prachům na kampaň o euroústavě, vykládal, že jejich prachy jsou, haha, v hajzlu. Pár z nich na mě ví, co by vůbec vědět neměli….(tohle musím v nejbližší době nějak vyřídit)
Za chvíli mi to letí. Doufám, že stará zůstane doma.