Středa, 15. 6. 2005

Řešíme teď v partaji zásadní problém: ten blb předseda pořád padá v žebříčku popularity! Ne že bychom mu schody občas nemazali sami, haha, aby si nemyslel, že to má automatický, jenže teď se propadl za poslední týden o PĚT míst. Nejdřív jsme se zkusili domluvit s agenturou (měli jsme na to zhruba 5 mega z krizovýho fondu), co výzkumy dělá, jestli by se v jeho případě nemohli ptát – řekněme – spřízněnějších lidí a ne těch obvyklejch umatlanců z televize. Jenže když to za ty prachy udělali, propadl se ten debil ještě o dvě místa níž!!! (Už bych ho asi měl fakt vystřídat) Najali jsme mu proto novou vizážistku (ta předchozí kráva mu poradila přibrat patnáct kilo, aby vypadal jako průměrný Čech v jeho věku, s čímž se prý podle výzkumů obyčejný lidi rádi identifikují), ta mu ale řekla, že kromě brad se v jeho obličeji nemá čeho chytit (fakt bylo dost těžký se nesmát) – takže letěla taky!! S politicky rozumným kompromisem nakonec přišla jeho asistentka: kvůli voličkám trochu zhubne v obličeji (bude docházet na terapii), jako že je ustaranej nebo nemocnej. Nejlíp když se mu ve tváři udělá chlapská rýha. Kvůli voličům si ale nechá břicho, aby ho nepodezřívali, že nechlastá pivo a není správnej Čech (v kanclu bude mít pořád po ruce basu). Domluvili jsme se, že počkáme týden a uvidíme. Doufám, že odpoledne vypadneme s JJ na louku. Musím si tu blbku trochu udobřit.

Řešíme teď v partaji zásadní problém: ten blb předseda pořád padá v žebříčku popularity! Ne že bychom mu schody občas nemazali sami, haha, aby si nemyslel, že to má automatický, jenže teď se propadl za poslední týden o PĚT míst. Nejdřív jsme se zkusili domluvit s agenturou (měli jsme na to zhruba 5 mega z krizovýho fondu), co výzkumy dělá, jestli by se v jeho případě nemohli ptát – řekněme – spřízněnějších lidí a ne těch obvyklejch umatlanců z televize. Jenže když to za ty prachy udělali, propadl se ten debil ještě o dvě místa níž!!! (Už bych ho asi měl fakt vystřídat)
Najali jsme mu proto novou vizážistku (ta předchozí kráva mu poradila přibrat patnáct kilo, aby vypadal jako průměrný Čech v jeho věku, s čímž se prý podle výzkumů obyčejný lidi rádi identifikují), ta mu ale řekla, že kromě brad se v jeho obličeji nemá čeho chytit (fakt bylo dost těžký se nesmát) – takže letěla taky!! S politicky rozumným kompromisem nakonec přišla jeho asistentka: kvůli voličkám trochu zhubne v obličeji (bude docházet na terapii), jako že je ustaranej nebo nemocnej. Nejlíp když se mu ve tváři udělá chlapská rýha. Kvůli voličům si ale nechá břicho, aby ho nepodezřívali, že nechlastá pivo a není správnej Čech (v kanclu bude mít pořád po ruce basu). Domluvili jsme se, že počkáme týden a uvidíme.
Doufám, že odpoledne vypadneme s JJ na louku. Musím si tu blbku trochu udobřit.