Středa, 8 .6. 2005

Haha, viděli jste Rocca (JP) v Bratislavě? Skvělý výkon!! Zase se potil jako čuně! Trochu jsme s JJ pařili u mě v poslaneckém bytě a nestačili se u teliny (blbečci z ČT mají štěstí, že mě neobeslali kvůli poplatkům!!! Asi vědí, že sedím v radě) řezat! Zvlášť když Rocco na dotaz, jestli se cítil líp u pravicového premiéra, nebo u levicového Fica, odpověděl: „Cítil jsem se dobře tam i tam!!“ Haha. Tomu už se snad nedá ani smát! Aspoň ale že rozuměl otázce. Nic moc den. Máme dneska na partaji dilema kvůli hlasování o zrušení doživotní poslanecké imunity. Když to ten blb JK navrhl, nikdo jsme v televizi nechtěli vypadat blbě a byli jako PRO, i když jsme všichni PROTI. Každý máme někde nějakej menší škraloup v rámci poslanecké práce, ne? (Doufáme, že to nakonec pošle do kytek někdo jinej, takže čmuchalové skočej na něj.) U třetí flašky vína s JJ jsem včera konečně dodělal návrh zákona o volném pátku pro zákonodárce. Vůbec nevypadá špatně, myslím. Kurva. Musím zase do sněmovny.

Haha, viděli jste Rocca (JP) v Bratislavě? Skvělý výkon!! Zase se potil jako čuně! Trochu jsme s JJ pařili u mě v poslaneckém bytě a nestačili se u teliny (blbečci z ČT mají štěstí, že mě neobeslali kvůli poplatkům!!! Asi vědí, že sedím v radě) řezat! Zvlášť když Rocco na dotaz, jestli se cítil líp u pravicového premiéra, nebo u levicového Fica, odpověděl: „Cítil jsem se dobře tam i tam!!“
Haha. Tomu už se snad nedá ani smát! Aspoň ale že rozuměl otázce.
Nic moc den. Máme dneska na partaji dilema kvůli hlasování o zrušení doživotní poslanecké imunity. Když to ten blb JK navrhl, nikdo jsme v televizi nechtěli vypadat blbě a byli jako PRO, i když jsme všichni PROTI. Každý máme někde nějakej menší škraloup v rámci poslanecké práce, ne? (Doufáme, že to nakonec pošle do kytek někdo jinej, takže čmuchalové skočej na něj.)
U třetí flašky vína s JJ jsem včera konečně dodělal návrh zákona o volném pátku pro zákonodárce. Vůbec nevypadá špatně, myslím.
Kurva. Musím zase do sněmovny.